Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/avatar_therihar.jpg

Zakletí..., to nehorší, co můžete v pohádkách někomu provést, je zaklít jej do jiné podoby, pokud možno, co nejodpudivější. Ale ne vždy musí být zakletí váš konec. Někdy to naopak může začátek nového života. Všechno záleží na tom, jak se k tomu postavíte. V následující pohádce se dozvíte, jak se k tomu postavila jistá princezna, a kdo všechno z toho měl bolehlav :-)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Therihar

3)  Therihar (06.01.2015 06:19)

No, já v té době psal takové pohádky naruby. Mám rád draky a ve všech pohádkách se draci zabíjejí. Tak jsem si vymyslel pohádky, kde je to obráceně :)

GinaB

2)  GinaB (05.01.2015 12:20)

Páni, pohádka postavená tak trochu na hlavu. Ale super. Princezna, které se líbí být drakem. Sestřička by potřebovala dostat za vyučenou, ale obávám se, aby se nespojila s čarodějem proti Nyri.
Tak šup sem další, ať si přijde moje zvědavost na své.

1)  Bedrunka (05.01.2015 09:09)

Tak v kostce: princezně se líbí být kočkodrakem ! Super ! Tento dar-nadar s sebou nese i jisté psychické schopnosti, což se může v budoucnu hodit ! Jen na tom musí trošku makat ! To je taky super ! Nevraživost mezi sestrami už tak super není, ale nebyla by to správná pohádka, kdyby ty dvě byly na sebe hodné ! Což chválím! Král je docela rozumný chlap ! A čaroděj, obávám se, bude dělat potíže ! Urazila ho ! Tak snad ho nezabije ! Moc děkuji:)

1

>