Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Bez názvu-1.jpg

EPILOG

 

Moc děkuji všem, co s námi byli celý příběh. Ať už jste komentovali nebo ne, hlavně, že se vám líbilo a byli jste ochotni se k němu zase vracet.

Velké díky patří mé kamarádce, korektorce a částečné spolupachatelce tohohle dílka AnnaMagdalen, bez které by to nebylo ono a spolu se mnou se těšila z každého dalšího komentáře a zobrazení.

Zatím se mějte pěkně a těšte se na moje další dílka...

Vaše KatieSandra

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

KatieSandra91

9)  KatieSandra91 (06.04.2016 23:01)

olspet, Kiki, Janicza, zuzka, Iris a Iwka: holky díky moc za vaše vyděšené komentáře, to bylo jenom popostrčení k druhému dílu, co se mi v posledních dnech rodí v hlavě...
AnnaMagdalen: neboj, příště to bude už větší jízda
Bedrunka: kočko, děkuju ti moc za tvůj obsáhlý komentář, máš pravdu, že to pro ně není konec, původně jsem to zamýšlela jako konec, ale něco mi řeklo, že to konec být nemůže... S tím kamenováním nejsi až tak daleko od pravdy, protože přece jenom Mali je stát kde je přibližně třičtvrtě obyvatelstva muslimů, ale nebudu předbíhat ;) ;)

ještě jednou vám chci všem moc poděkovat, že jste to četli. Byla to pro mě malá terapie, po skoro dvou letech, kdy jsem nebyla schopná dát dohromady nějakou normálnější povídku nebo abych ji minimálně dotáhla do konce.
Teď bych hodně kapitol změnila, upravila, vynechala, sloučila, cokoliv, prostě bych to lehce překopala, ale obsah by zůstal stejný, takže moc děkuju, že se vám námět líbil.
Rozhodně se ještě uvidíme, to se nebojte, nemůžu ty svoje "miminka" nechat přece bez zasloužených Happyendů, že?

Zatím se mějte krásně

8)  Bedrunka (06.04.2016 12:52)

No tak mně se chce taky brečet!!!

Dojetím:'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( !!!

Moc děkuji za tuhle povedenou povídku a určitě jsi se s ní zařadila k mým nejoblíbenějším tady
Bylo hodně zajímavé sledovat přátelství, vztah i jeho konec, mezi Lexou a Tadeášem, hezky to kořenily flashbacky a pohledy dalších účastníků - kamarádů a kolegů.

Sama za sebe si říkám, že vlastně skončilo všechno tak, jak v danou chvíli mělo. Nemohlo to prostě být jinak, protože ani Lexa, ani Tadeáš do jiné fáze nedospěli, dedozráli... tohle oba potřebovali!

Což mě vlastně přivádí sem k epilogu :

To, že tam Zoe zůstala s klukama, mělo Tadeášovi napovědět, že i když vztah s Lexou skončil, tak ještě stále není všemu konec... I jeho vlastní předsevzetí bojovat sám se sebou, být lepším člověkem a pokusit se ji získat zpět.. to není konec ani pro něj, on se tak snadno už nevzdá...

Návrat Lexi...To už je o něčem úplně jiném... cítím z ní, že není jiná jen tělesně a duševně...ale i tam, v jejím srdci...musela si projít těžkou profesní etapou, těžkou životní zkouškou... takové zážitky lidi mění... buď se vrátí horší, nebo naopak silnější, než byli... já myslím, že je Lexa zdeptaná těmi zážitky a to jako mrtě! Ale... myslím, že tam uvnitř si ujasnila, že jsou na tom lidi mnohem hůř, že její tragédie je nic, ve srovnání s tím, co viděla jinde... teď už si jen musí zvyknout, že je doma, nikdo a nic jí neublíží, že se nemusí bát a může zase klidně spát a dělat cokoliv, co má ráda, aniž by jí hrozilo něco strašného, ať bomba, ostřelovač, nebo kamenování...
(Hej! To jsem jako ale přehnala teď... ...jsem se rozepsala:D !)

No, každopádně to znamená jediné... MY VÍME;) , že ty nás jen tak bez pokračování nenecháš, a že tuhle skupinku lidí jistojistě nevidíme naposledy, a že se tu jednoho krásného dne sejdeme zase takhle pospolu u další naprosto báječné povídky na pokračování, a budeme doufat, že nám to čekání na další dílek zpříjemníš něčím odlišným a neméně užasným!

Děkuji, děkuji, děkuji, děkuji

7)  zuzka (06.04.2016 08:23)

A toto je co? To je neúplný. Hups Afrika a hups zpátky. Jsem pro pokračování. Co nejdříve - prosííííím.

6)  iris (06.04.2016 06:28)

Epilog by měl být nakonec a tohle mě dokončené moc nepřipadá. Lexa odletěla, střih Lexa se vrací a je ještě víc v háji, sice zřejmě ne z Tadeáše, ale z mise. Doufám v pokračování. Příběh byl pěkný, zasazený do, pro mě, netradiční kulisy a o to zajímavější.

5)  Janicza (06.04.2016 06:25)

Aaa. Cože? Eoilog by mel příběh uzavřít a ne otevřít další! Ted muj nejsilnější dojem je ten, ze chci vedet co se jí na misi stalo...

Ale jinak... Super. Cela povidka byla moc hezká. Obcas se to trochu vleklo ale jinak to bylo nooc pěkné. Takže timtoe chci podekovat i já tobě (vám oběma). :) :) :) užila jsem ti tohle vypravování

4)  Kiki (06.04.2016 00:05)

Já jako teda doufám, že si děláš jenom srandu a co nevidět se tady objeví pokračování, protože ten epilog vypadá, jako by to všechno mělo mít ještě dohru, že jo, že jo že jo!!!
Nicméně super... Nemám slov... Hlavně Zoe a její teror Tády chudák to s ní asi taky neměl lehký (prd chudák, mlátím se po ruce, co to napsala, protože Zoe pořád není dostatečný trest pro kreténa jako je Tadeáš).
No prostě, doufám, že zrealizuješ pokračování!!!

3)  Iwka (05.04.2016 22:01)

Prosiiiim, rekni, ze tohle neni konec. Ze se k tomu brzy vratis

Byla to uzasna jízda, moc jsem si to uzila, dekuju! Ale doufam, ze brzy zase na shledanou u pokracovani

AnnaMagdalen

2)  AnnaMagdalen (05.04.2016 21:44)

Bylo mi ctí B)
Jízda jako vždy. :D
A já jsem byla ráda za lístek do VIP zóny.

olspet

1)  olspet (05.04.2016 21:17)

A to je konec? Já se picnu. Takhle to snad nemůže skončit. To je vážně divný. Asi se jdu nacpat těma višněma co jsem máčela v rumu a pořádně se z nich nacucám alkoholem. Tenhle konec nerozchodím. Prosím...:'-(
Ale moc a moc Ti děkuji za celou dlouhatánskou a úžasnou povídku (knihu).

1

>