Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

kala

18)  kala (02.04.2015 22:05)

Kikketka

17)  Kikketka (08.03.2015 11:54)

Seb!!!! Děkuju hrozně moc za tak úžasný komentář!!! Jsem moc ráda, že se ti povídka líbí, i když jistě - natuty - nebude lepší jak koupená kniha! ;) Přesto mě ten tvůj komentík tak krásně zahřál u srdce, a tak přidávám další kapitolo. P.s. Já zase strašně ráda píšu sbližovací fáze... :D :D :D :D Děkuju že čteš a děkuji za komentík!!


Johanko!! Taky strašně moc děkuju!!! MOc moc moc děkuju! Jsem šťastná, že se líbí.

Alenko!!! Koukám, že úča věděla, co dělá!! doufám, že ta čokoláda byla alespoň dobrá!! Ale nejspíš ano, když jsi to došla zpátky na chatu!!! Další díl poslán na schválení. Tak doufám, že si jej užiješ!!! Khorr tak trochu... se bude soužit... A andy opomene svůj věčný stud!!! Děkuju Alenkooooooooooooo Díky moc!!!

Alenka

16)  Alenka (08.03.2015 10:50)

No, k té čokoládě... Tu mi vrazila do pusy (skoro doslova) naše učitelka na ekonomiku alias zdravotnice na lyžařském kurzu a velká sportovkyně. Čokoška prostě jako KáPéZetka. ;)
Nejspíš tam každoročně někdo kolabuje, tak už přesně vědí, že se bude hodit. Navíc, jak známo nám všem, čokoláda - spíš cukry v ní - rychle vytváří energii. Nevím, jestli to bylo díky ní - nebo nemožnosti výběru - ale nakonec jsem to ušla až do chajdy a dokonce to i přežila. :D
... netrpělivě vyhlížím další díl!

15)  Johanka (07.03.2015 22:24)

Já jsem ze všech tvých povídek úplně nadšená. Vždy jsem napnutá, jak to pokračuje. Už teď se těším.

14)  Seb (06.03.2015 20:11)

Tak jsem zhltla všech šest kapitol, je to nádhera. Shodou okolností čtu knížku o andělech, ale s tvojí povídkou se to nedá srovnávat, tu bys měla vydat knižně.
Rod ( mimochodem to jméno se mi líbí víc než Khorram) je hodně zajímavá postava, po téhle kapitole už ho zbožňuju a Andy je skvělá. Obdivuju její vytrvalost a odhodlání. Krásně se nám oba sbližují, tyhle sbližovací fáze si vždycky neskutečně užívám.
Jen se trochu bojím toho, až Andy zjistí kdo ten K alias R ve skutečnosti je, protože její názory na anděly jsou zatím dost negativní.
Moc se těším na pohled Roda a děkuju ti za tuhle luxusní povídku.
Dvě nové suprové povídky od tebe najednou, to stojí za to. Děkuju!!!

Kikketka

13)  Kikketka (06.03.2015 15:26)

Jáj Niky a víš, že přesně takhle to bylo? ♡ ale kdo by se na chudáčka andílka zlobil? trošičku toho 'lidského' tepla...:D

Niky

12)  Niky (06.03.2015 14:26)

Kikket, myslím, že Rod určitě nespal... Byl vzhůru a pěkně si to ochmatávání vychutnával! Ale Andy si myslela, že spí
Těším se na další!

Kikketka

11)  Kikketka (06.03.2015 13:36)

Alenko vůbec si z toho nic nedělej! ;) Já přidávám i tak. Jestli mi to někdo čte nebo ne = .:D Jo a prozradím jen, že v příští kapitole Khorra - možná - budeš žrát ještě o trošku víc! :D On je to takový... chudáček, víš? A koupel mu rozhodně zavaří...
S tím pekelným pochodem, tak to si můžu leda tak představit, protože já se naštěstí do podobné situace nedostala. Teda ne až takhle extrémně! Muselo to být peklo, tolik lidí, ty naprosto vyřízená... ale kdes vzala tu čokošku???? Já miluju čokošku, víš? Strašně moc... Ta mě dokáže nakopnout a přeleze kvůli ní hory a doly! Taneček čokošče !!!!
A Alenko!!! strašně moc děkuju za komentík!

!!!HANKO!!! HAničko! Děkujiiii moc, hrozně moc!!! Ani netušíš, jakou radost mi tvůj komentář udělal. I to, že jsi četla Houslistku. Jo je takové moje druhé miminko. vím, že ten začátek stojí trošku za prd, ale jakmile se to rozjede, už nezastaví. Víš ty ale co? S tím porodem, a teď se asi budeš smát, jsem to psala ještě v době, kdy jsem snad dokonce ani nebyla těhotná, víš? Publikovala jsem to úplně na jiným webu, kde mi to adminky po roce celé smázly s tím, že se jedná o obnovu stránek. Jo... jasně. A tak jsem to co nejrychleji hodila na FF. Tam jsou ženský fakt zlatý. No a když se teď zpětně vracím k tomu porodu, tak - nesměj se mi - ten můj byl fakt nějakej normální. Čekala jsem smrt, ale skončilo to skoro tak rychle jak to začalo... Asi za to mohla trochu i ta auto-hypnóza co jsem prováděla - Tu se nás snažil naučit gynekolog v porodnici...
Jáj, ani nevíš, jak mě to s tou tvojí holčičkou potěšilo! Už jsi druhá, co mi to napsala! ;) ;) ;) ;) Ta moje rozumbrada má už rok a měsíc, ale nedokážu ani říct, co všechno vymýšlí!!!! NA INFARKT! Hlavně teda s tím, že sní na co přijde. Co na tom, jestli je absolutně nejedlý, nebo dokonce škodlivý... Hele, minulý týden se nesl v duchu kontroly plínek... dál zacházet nebudu... Jak mi na ni chybí babička!!!
Ještě jednou bych ti chtěla moc, mocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmocmoc poděkovat! Že čteš a že se ti to líbí. Já se opravdu snažím psát, a ty možná víš, že mám bohužel na psaní i IMSNV. Upřímně se přiznám, že už jsem na opravdu poslala dokonce další dvě kapitoly k ZZN, schválila na publikaci novou kapču k IMSNV. A teď se pustím do psaní IMSNV... i když bych nejraději psala ZZN, jenomže holky by to nejspíš mrzelo... Děkuju Haničko! Moc ti děkuju! BYla to pro mě taková nádherná vzpruha, a že jsem ji po včerejšku potřebovala.


Niky! Khorr si to malinko pokazí hned v příští kapitole, ale... neboj, zas to pěkně vyžehlí. ;) :D :D :) ;) :) ;) Ohledně toho cestování musím jen dodat, že Andy by to až tak nevadilo, stejně už tak žije několik let, ale je opravdu hodně domlácená. Khorr ji vleče do města... za dalšími problémy, ale kdo ví... jak to nakonec dopadne? ;) ;) ;) ;)
P.s. Opravdu si myslíš, že Khorr spal, když mu lezla pod triko? :D :D :D A ke koupání se pro jistotu nevyjádřím. Kapitola už čeká jen na opravu a jakmile bude, hned ji přidám.
A děkujuuuu Niky!

Niky

10)  Niky (06.03.2015 12:27)

Rod se fakt snaží, to se musí nechat! Uvidíme, kdy si to u Andy pokazí...
Vůbec se Andy nedivím, že už má toho cestování plné zuby, nebyla bych na tom jinak. Já bych nejspíš vybuchla mnohem dřív :D
Pak se uvidí, jestli se celou to dobu nevleče do města jen za dalšími problémy... Což pravděpodobně ano. Ale aspoň má s sebou velmi příjemného společníka, se kterým si může povídat, potají ho očumovat a v noci, když spí, tak ho osahávat A teď bude ještě koupání? Společné? Mnoo, jsem zvědavá, stejně jako holky, jak tohle dopadne Rod zažije asi dost pernou chvilku
Díky moc!! Je to výborný! Už vyhlížím dalšíííí

9)  Hanka (06.03.2015 11:20)

Teda Kikketko, musím říct, že píšeš opravdu skvěle. K tvé tvorbě jsem se dostala přes Houslistku, kde mě zaujalo docela realistické ztvárnění porodu - ne jako u hromady ostatních mladých holek na ff i eu, které o tom nemají ani tušení.
Když jsem pak zjistila, že máš dceru jen o pár měsíců mladší, než mám já, vše od tebe jsem si četla ještě raději (měla jsem pocit spřízněné duše).
Bez dechu jsem prolítla všechny tvé povídky a teď napjatě čekám na další a další kapitoly a vždycky je mi líto, že nemůžu hned číst dál.
Líbí se mi, že všechny informace odhaluješ postupně. A nemyslím si, že důvod, proč se nám všem líbí vraždící scény, je proto, že jsme duševně nemocné, ale proto, že jsi parádně vykreslila hlavní hrdinku, se kterou všechny soucítíme a nechceme dopustit, aby jí někdo ublížil
Přeji ti, aby se ti i nadále psalo co nejlíp a doma jsi taky měla pohodu.

Alenka

8)  Alenka (05.03.2015 21:52)

Kikky, promiň - já úplně zapomněla napsat komentář k té minulé - skvělé - kapitole. To, jak Khorr donutil Andy omluvit se... já vím, bylo to myšleno jako hrubost, ale já se rozplývala...
No, jsem extrémně zvědavá, jak dopadne koupání... Khorram je s tou svojí mužnou postavičkou úplně k sežrání.
Do Andyiny hysterické, znavené situace jsem se úplně dokázala vžít. Jednou jsem tohle zažila při povinné túře na běžkách v prváku... S čokoládou v puse, ubrečenou a naprosto vyřízenou mě postavili do čela stohlavého zástupu a hezky na zpáteční cestu. V tu chvíli jsem vážně chtěla umřít. Ale naštěstí se našlo pár lidí, kteří měli slova útěchy a povzbuzení. No, nikomu bych to nepřála; a od té doby běžky nesnáším. :D
Moc se těším na další díl!!! Koupání!

7)  Bedrunka (05.03.2015 18:21)

Už se nemůžu dočkat Děkuji

Kikketka

6)  Kikketka (05.03.2015 18:09)

Napsáno čeká se jen na opravu... Děkuji

5)  Bedrunka (05.03.2015 17:57)

Na kdy to vidíš?

Mimochodem ty obrázky jsou super!

Kikketka

4)  Kikketka (05.03.2015 17:54)

teď jsi na to kápla... andílkovi, ač se snaží jen o přátelství, to společné koupání totiž nenapne pouze nervy... no a Andy? To se nech překvapit;)

3)  Bedrunka (05.03.2015 17:45)

NoNo počkej! Tak jak získala tu kerku? Něco jí museli udělat a Khorram ví co? Aspoň tak jsem to pochopila a pustili ji proto.
Teď jsemm zvědavá jak rozdýchá andílek- úchylek:D společné koupání! A netvrď mi, že nebude koukat! Teda: koukat budou oba, co?

Kikketka

2)  Kikketka (05.03.2015 17:28)

Bedrunkoo njn Khorr se začal snažit a jestli v téhle kapitole byla překvapená Andy... v té příští se role malinko vymění ;) ;) ;) jinak Andy neprošla žádným obřadem, to spíš Aksar, ona k tomu docela přišla jak slepý k houslím. .. ale všechno se objasní... Děkuji iiiii ♡:-*

1)  Bedrunka (05.03.2015 16:52)

Líbí, mně se líbí, já ho asi ráda mám!

Teď vážně: bere na ni ohledy a snaží se být přítel! Jestli má výčitky, protože ji o sobě lže, snaží se to přebít přístupem! Připravuje si půdu pod nohama až to praskne! Ani se mu nedivím! Těžko říct, co jí provedl- asi to byl ten obřad, který přežila- že nechce aby zatím znala všechna fakta! Ale to s tím jezírkem- je to frajer! Strašně se těším na pokračování!

Moc moc moc děkuji

1

>