Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/no_more_war_by_bashir7-d57ybvg.jpg

Pohled Ezry

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Florence

6)  Florence (09.05.2019 15:14)

Katuš, jojo, jako droga. To je dobrý popis. Budu na tebe myslet, ať státnice dáš. Já jsem tuto stresovou hrůzu absolvovala loni, tak ti přeji pevné nervy ;)

Kristýno, moc děkuji za komentář i za přání! A jsem moc nadšená z toho, že ses do Zlodějky tak začetla!

5)  Kristýna (09.05.2019 12:09)

Přeji hezkou dovolenou :-)
Knihu jsem začala číst až tenhle týden, jako u všech povídek/knih/příběhů.. od Tebe jsem se nemohla odtrhnout. Je to skvělé a jsem moc zvědavá, jak to bude dál. Děkuji za všechny kapitoly :-)

4)  Katuš (09.05.2019 09:39)

Ahoj, je zřejmé, že v něm Lexi vyvolá dávno zahrabané pocity - a ji bude mít trochu jako drogu.

Ano. Tento měsíc. Doslova za dva a za tři týdny (máme státnice ve dvou dnech). Zítra mě čeká obhajoba diplomky. A pak hurá prázdniny! :D
Užij si moc moc dovolenou ;) .

Florence

3)  Florence (09.05.2019 04:46)

Katko, moc ti děkuji za komentář! To si určitě ještě všichni užijeme:D

Katuš, promiň, já byla zrovna v letadle, tak jsem to mohla odkliknout, až když jsem zase stála nohama pevně na zemi. A moc ti děkuji za přání hezké dovolené. Mám v plánu si to náramně užit, což v mém případě znamená jíst a spát a trávit čas s rodinou :D
Přesně, Ezra nebyl vždycky touhle verzí Ezry. A jak Lexi řekla v minulé kapitole, i když je z něj teď špatný člověk, tak je to pořád stejně ještě člověk. Bílá nevěsta v něm tu jeho lidskost probouzela a Lexi má tu samou moc. Moc děkuji za komentář
Budu ti držet palce při státnicích! Děláš je ještě tenhle měsíc?

2)  Katuš (08.05.2019 22:17)

Hoj, Flo! Nejprve musím říct, že jsem se ve tři hodiny naprosto vyděsila, když jsem zjistila, že stále ještě není kapitola přidaná a teď večer jsem se uklidnila, když jsem se sem podívala a byla tady :) . Za další ti přeji krásnou dovolenou, moc si to užij, přece jen je to důležitá psychohygiena.

No a teď ke kapitolce. Ezry je mi fakt líto. Sice je mu to jedno, co všechno prováděl, ale je mu to jedno teď, jako malého kluka ho to jistě velmi zraňovalo a "šedý svět" mu nabídl přežití. Samozřejmě je zřejmé, že "jeho Vrabčák" bude v jeho životě ještě figurovat, přesto je tak velmi lidské to přemýšlení o budoucnosti.

Těším se na pokračování. Momentálně se chystám na státnice a Tvé kapitolky jsou jako čerstvý závan větru. Snad se zase brzy ozveš, ale mysli hlavně na sebe a svůj odpočinek. Pa!

1)  Katka (08.05.2019 21:55)

Díky moc tak to se mám ještě na co těšit

1

>