Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/no_more_war_by_bashir7-d57ybvg.jpg

Ezra

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Florence

3)  Florence (26.05.2019 21:59)

Katuš, když se mi pak ozveš na mail, tak asi klidně. Abys ale nebyla překvapená, už teď jsem se některým částem vrátila a trochu je upravila. Zlodějka je pořád v pracovním procesu. Uvidíme, co se z ní nakonec vyvrbí.
Fakt tě dnešní kapitola tak zasáhla? To jsem ráda! (Teda jestli to můžu takhle nadšeně prohlašovat :D) Ale to horší nás ještě čeká. Jinak s tím, o kom píšu máš pravdu. Nebo se o to alespoň snažím.
Moc ti děkuji!

Katko, to já jsem ráda, že jsi tak napnutá! Díky moc za komentář!

2)  Katka (26.05.2019 13:29)

Díky moc jsem zvědavá co mu odpoví :)

1)  Katuš (26.05.2019 13:07)

Teda, Flo. Pošleš mi zase tuto povídku, až ji budeš mít hotovou? Stejně jako Nejlepšácká chůva je skvělá. A stejně jako Chůvu nebudu to nikam posílat, to bych neudělala, protože něco tak krásného si toto chování nezaslouží.

Úplně mě to dneska dojalo. Fakt. Slzy v očích, těžce zatlačované. Lexi jeho nabídku nepřijme. Protože je na to příliš hrdá. I když ho má ráda, ví, že svět není na lásku těchto dvou připraven a tento způsob vydržování jí není po chuti. Není to holčička, co se nechá všude vést a využívá všeho, co jí kdo nabídne, ona si jde za tím, v co věří. Jestli má láska těch dvou šanci, tak si musí najít cestu jinak. A mám ještě jeden důvod, proč to nepřijme. Protože ty nepíšeš o šedých myších ani zlatokopkách, ale o silných a nezávislých ženách.

Těším se na pokračování.

1

>