Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/ChK prx2.jpg

Hľadanie pomoci

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Christine

2)  Christine (21.08.2013 17:02)

Fúha! Toto bola jedna z najzaujímavejších kapitol. No stále neviem, čo je Nadyne zač. Mám istú predstavu, ale mám pocit, že ty nás prekvapíš nakoniec úplne niečím iným. Takže nakoniec odišla od svojho manžela:(. Tá doktorka mi prišla trocha zvláštna. Neviem prečo, zase je to len môj pocit a možno chybný. Som zvedavá na toho človeka a či dokáže Nadyne pomôcť.

blotik

1)  blotik (17.08.2013 14:38)

Takže... je to super, jak dokážeš do pouhých 5ti kapitol vměstnat tolik děje v příběhu. Už tolik toho se tam stalo, tolik jsme se dozvěděli, ale přesto toho není dost, abych mohla odhalit tvé další kroky. Znáš mě, nechtěla bych využívat svou moc čtení myšlenek, chci být překvapená.
Každopádně ti musím i něco zkritizovat. Jak jsi psala ten dialog té doktorky, tak jsi tam dvakrát zopakovala stejnou věc, jak mluvila, že jde ke květinám se uklidnit, když narazí na nějakou překážku v práci. Použila jsi dvakrtát téměř to samé a se stejným smyslem. To mě tam trochu zarazilo.
Ale každopádně si myslím, že Nadyne a ostatní jsou něco jako lidé, které od narození nějak předělávali... Nevím, vkládali jim do mozku něco, čím by je mohli řídit a špehovat... Akorát když se k tomu dostane někdo nepovolaný, tak je to problém. Proto se o tom nechcou dozvědět.
A ta neplodnost je možná způsobená tím, co na nic prováděli.
Každopádně doktorka mě překvapila. Že taky byla jednou z nich?
Akorát si moc nedokážu do svých teorií zařadit to, že jsou jakoby dvě osoby v jednom. Jakoby druh schizofrenie (což je pro nás, tebe a mně, dost známé, MINE, že? Hlavně kvůli toho, co máme za povinnosti, dobrovolné povinnosti). No, na to si asi budu muset počkat.
Ale jednu takovou rostlinku bych chtěla domů proti zlodějům. Ať mi ji ta doktorka půjčí. :D

1

>