Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/two%20daggers%20heart-sm.jpg

7. PROTITLAK / POZVÁNÍ

Jejich cesty se rozcházejí. Dirk opouští Corinne dříve, než ji vůbec poznal. Odmítá pokušení a odmítá hrozbu, která jim visí nad hlavou. Uváženě rozhodnutí, vedené čistým rozumem, naproti impulzům, které ho nutí udělat pravý opak... Jeho vůle se střetává s realitou a ukáže se, jak hodně je pohár jeho sebezapření plný nebo prázdný.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Cathlin

29)  Cathlin (22.11.2012 10:38)

Hani - trnitější než obvykle? Hodně jemně se to tak dá nazvat... I když tím není míněna cesta jednoho k druhému, jako spíš naděje na společnou budoucnost. Alespoň tedy v případě D a C.

Cathlin

28)  Cathlin (27.08.2012 18:12)

Marvi, ty jedeš jako namydlený blesk! To je tedy něco! :)
A ano, bylo jasný, že se nějak potkat musejí, že se něco musí stát.
Zatím je to všechno docela klídek, obvyklý příběh o setkání dvou "lidí". Pokud si ovšem člověk odmyslí, že on není zase tak úplně člověk a taky to, že jim nad hlavou visí hrozba.
Jo, Marvi, znáš mě. Ti dva si prožijí své. Ale k tomu hlavnímu je nedříve třeba se pročíst přes počáteční medovo-napínavé kapitoly! Jsem ráda, že tě to chytlo! :) :) :) :) Taky jsem ráda, že ses k tomu konečně dostala! A je mi jasné, že v meziobdobí jsi přelouskala další spoustu všelijakých povídek/novel/románů, takže jsem o to radši, že tvůj zájem o čtení trvá a že ses mi vrátila! :) :) :)

27)  Marvi (27.08.2012 16:46)

Tak jo tušení bylo správné, ale ne bylo to jasné, protože teď vlastně vzpomíná zatímco jsou v té poušti, teď mi vrtá hlavou proč se tam dostali, utíkali před něčím??? Jo já vím odpovědi budou v příštích kapitolkách.
Nádherné čtení Cathlin, škoda že jsem dřív nenašla čas, ale jsem ráda, že jsem se k tomu konečně dostala. ;) ;) ;) ;) ;)

DarkMoon

26)  DarkMoon (17.08.2012 22:24)

Tak jsem zpátky, konečně! A hned mě tady čeká takové milé překvapení! :D Takhle mu narušit plány a objevit se tam! :D A on tál a konečně něco dělal... a pak ten dopis! Ještě, že to zachránil A konečně jsou spoluuuu!!!! Tak v téhle kapitolce s tebou ohledně toho, že to je med, souhlasím, ale vůbec mi to nevadí :D Jen se tak trochu bojím, kdy začně houstnout a černat, ale tak snad i to pak zvládnu...

Cathlin

25)  Cathlin (13.08.2012 16:26)

Any, ano myslím, že slovníček na shrnutí je pro začátečníky asi celkem užitečný... B)
A, jo, Any, to jsi to trefila. Na prozrazování a vysvětlování je toho opravdu velký ranec a jsem ráda, že tě to pomalé dávkování udržuje v pořádné zvědavosti!!! ;) To víš no, celá já...
A ano, gratuluji ti k výborné orientaci v časové rovině! Ano, budou v Austrálii ještě rok.
A ehm, tos byla ty, kdo mi psal dotaz, proč jsou názvy dvojité? Předpokládám, že jsi to ty byla, ale už to nějak nemůžu najít! A vím, že jsem na to neodpověděla! Každopádně v tom nic moc nehledej, dvojíté jsou prostě proto, že se mi líbí to napětí mezi oběma částmi. Takhle dvojitě už sám název může vzbudit jisté tušení základního konfliktu... Zkusila jsem to a zůstala jsem u toho! :)

24)  Any12 (13.08.2012 00:36)

Tak jsem si připomněla, že máš na shrnutí i slovníček, a musím říct, že teď jsem se v tom orientovala mnohem líp, než když jsem si to četla ještě před prologem.
Obdivuju tě, jak dokážeš prozrazovat všechno postupně a po tak malých kousíčkách, a že si toho tolik necháváš stále pro sebe a přitom je ten příběh díky té nevědomosti ještě poutavější! A navíc si ještě necháváš spoustu témat v zásobě, které jsi ještě nedala do placu. Nebo alespoň tak mi to přijde - je tam toho ještě spousta, cos třeba jen naťukla, ale vesměs se ta hlavní vlna otázek dovalí, až se o tom zmíníš o něco víc... :D
Já tušila, že ho zastaví! :D Sama jsem se divila, když ta jeho pečlivě střežená hráz praskla a neudržel to! Ale že ty provalení citů stály za to! Když pak četla ten dopis, tak jsem měla docela nahnáno. Ale on to tak trochu zakamufloval... :D A pak už to bylo jenom áchající... (A to myslím mluví za vše... :D )
No a teď jsem teda zvědavá, jak to příště bude, jestli jí to opravdu řekne!
Takže oni zůstanou v Austrálii po celý rok? A pak se tam stane ta nehoda? A já myslela, že se tam třeba vrátili... :D A mám pocit, jestli ty dny nebyly schválně - že by to Dirk spletl - koneckonců, i tak by to šlo... :D
Nádherné, nádherné, nádherné...

Cathlin

23)  Cathlin (12.06.2012 14:41)

Bíbí, jsem ráda, že se pomaličku prokousáváš! :) :) :)
A jo, říkala jsem si u tvého posledního komentu, že tě asi pokračování potěší. Po tom dnešním si naopak říkám, že tě asi nepotěší... :D A na zbabělci budeš trvat.
Ale i přesto plavání v medu bude trvat ještě x dlouhých kapitol, takže snad tvou přizeň neztratím. ;)
A snad ani potom, až to s medem vezme definitivní konec. ;)

22)  Bíbí (12.06.2012 11:59)

áááách, přála jsem si, aby se Dirk s Corinne potkal před knihovnou a ty mu jí naservíruješ přímo ve dveřích a ke všemu jeho obrat o 180 stupňů, najednou naprosto přesně ví, co chce, konečně! jsem úplně spokojená a taky beru zpět slova o tom, že je zbabělec, ta poslední věta mě totiž přesvědčila o opaku, skoro nemůžu uvěřit, že jí chce říct pravdu tak brzo, má můj obdiv
Cathlinko, tohle byla moc krásná kapitolka, četla jsem jí včera před spaním a takovéhle plavání v medu se mi mocinky líbilo

Cathlin

21)  Cathlin (22.03.2012 14:43)

Elis! Hehe... Takže ona mu nedává nic zadarmo a jemu stačilo málo k tomu, aby to vzdal. Jo! Výborný rozbor!

20)  eElis (22.03.2012 12:49)

Cath, už včera přes sms jsem ti psala, že tahle kapitolka je naprosto... áááá.. ten jejich polibek ... to jak ona mu nedává nic zadarmo a i jakoby si od něj držela odstup, když zjistila, že chtěl odjet... a on jak stačilo málo k tomu, aby zjistil, že už nikam neodjede

NAPROSTÁ DOKONALOST

Cathlin

19)  Cathlin (21.03.2012 21:43)

Twills, taky nic nestíhám. Teď ani číst. Ale jakmile to půjde, hned se na to vrhnu! :)

Twilly

18)  Twilly (21.03.2012 12:13)

Zázrak, že jsem přihodila Kočičky a Vlky

Twilly

17)  Twilly (21.03.2012 12:12)

No jo, tak nějak nic nestíhám, je to k zbláznění. Kompletně.

Cathlin

16)  Cathlin (21.03.2012 08:35)

Twilly, konečně! Mně se už tak stýskalo... :) A na mobil nenadávej, co by sis bez něj počala? Víš, kolik bys toho nepřečetla? A já se v té dnešní šifře bez problémů vyznám! ;)
Rozjasnila ráno? Jééé

Twilly

15)  Twilly (21.03.2012 07:04)

Zpropadený mobil!!

Twilly

14)  Twilly (21.03.2012 07:03)

Pozdě ale přece. Dávka nevtíravé romantiky mi rozjas nila ráno. Diky mic, Kačenko...

Cathlin

13)  Cathlin (15.03.2012 17:02)

Bosi, nakonec se přece jen dohodneme, zdá se... :D

Twilly! Samozřejmě se na tebe těším, jako vždy! ;)

Twilly

12)  Twilly (15.03.2012 14:48)

Milášku, pomalu ale opravdu pomalu dobíhám... takže vidím TEBE, CORINE i DIRKA... jenom netuším, kdy to bude, ale neboj Kačenko, já příííííííííííjdu

Bosorka

11)  Bosorka (15.03.2012 12:08)

Ehm, ehm, ehm....

Cathlin

10)  Cathlin (13.03.2012 20:54)

Evelyn, tak to jsem moc ráda! Snad ti ten úsměv vydrží ještě aspoň chvíli.

Fanny! Hm! Co na to Lester ještě sama netuším... Ale na tohle také určitě dojde. A máš pravdu, zatím toho tolik nového není, je otázky přibývají! Čím déle ale budeme bez odpovědí, tím více se nám jich potom dostane. Oba musí dostat čas na to se rozkoukat. A my také... ;)

1 2   »

>