Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/thumbs/funny_but_true___by_Rockfield.jpg

Takže... echm, echm, echm!

"Můj život je v troskách. Je mi sedmadvacet, nemám přítele a ani děti. Moje rodina si o mně myslí, že provozuju sex za peníze, což jim nakukala věčně opilá teta Lottie. Můj poslední přítel prohlásil na mou adresu, že bych taky mohla trochu zhubout! Moje práce psychologa je taky v tahu, jelikož denně musím poslouchat ubohé problémy děcek ze školy! Chápete to? Ubohý školní psycholog za roky studia!!!  A to nemluvím o tom zatraceným rockerovi z vedlejšího bytu, který noc co noc provozuje párty do tří do rána! Kdy mám, sakra, spát?!"

Thea Nichollsová vede ten nejtragičtější život na světě. A tohle opravdu není vtip.

Snažila jsem se napsat něco, co by nesouviselo s nadpřirozenem. Takže jsem psala tak reálně... až se celý příběh splcl v něco tak reálného, až je to prostě nereálné. Tomu se prostě říká štěstí. No, ještě k označení romance - opravdu to nebude horor, ale taky to nebude plné sentimentálních řečiček. Prostě jsem nenašla žádné správné zařazení, ani komické pro tenhle výtvor prostě neseděl. Takže pro ty, kteří se drží označení slovem romance, tu mám menší připomínku - tohle asi romance jen tak nebude!

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Abera

5)  Abera (29.10.2010 21:59)

Paike

4)  Paike (27.10.2010 11:43)

Píšeš hrozně zvláštně, a zároveň vážně zajímavě. Přes veškerou Theinu smůlu prolog vyznívá s určitým nadlehledem. (Miluju inteligentní humor!). Určitě bych snesla delší kapitoly.
Ale jen hrstka lidí dokáže zaujmout v minimu, tobě se to povedlo.

3)  Anna43474 (18.10.2010 20:31)

Pár vět a... konec?! Chytlo mě to. Na první pohled. A chci další písmenka. Honem. Život je holt krutý a nevybírá si. Ale snad se přiřítí nějaká ta naděje... Tleskám Ti a hluboce se klaním

2)  Iwka (18.10.2010 16:43)

Pěkně jsi začala!
Líbí se mi tvůj styl psaní a pohledu a vlastně jsem si zamilovala celý tenhle příběh! Takže už se těším na další!!!

Rosalie7

1)  Rosalie7 (18.10.2010 12:53)

Tak jo. Záčíná to zajímavě, ale já jakožto studentka zvažující budoucí studium psychologie musím protestovat.
Proč je svět tak nespravedlivý?!
Chudák holka, už jen ten perex mě dostal. Takhle hnusně o ní smýšlet! A ted dostane padáka, no to fakt chce panáka. Prosím, udělej z toho aspoň trochu romanci a dej jí aspon trochu naděje, jinak to nakonec skončí tak, že si chuděra hodí mašli(ano, největší blázni bývají psychiatři, asi nemoc z povolání )
Čekám na další a na naději. Nejlíp tmavovlasou s modrýma očima...:D
Prosím!

1

>