Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/6ebcc7d195b6e0ca940bbc6b5e78214d.png

Plesová sezona.

Marion pomalu podléhá. Jenže kdo by nepodlehl?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Paike

4)  Paike (21.11.2010 18:05)

Naprosto barbarsky jsem zapomněla poděkovat. Jsem trochu smutná, ne, spíš zklamaná, že z několika komentujících lidí jste zbyli jen dvě, vím, že zavinění bylo velkými pauzami na mé straně. Alespoň, že přečkáváte vy, o to jsou pro mne vaše komentáře drahocennější.

ambra

3)  ambra (30.10.2010 12:43)

Paike, jsem znovu totálně okouzlená a uchvácená, znovu ale o patro výš v tom Tvém imaginárním kouzelném nebi. Bože, OPRAVDU to bylo zase lepší než minule??? Je to vůbec možné??? To, co probíhá mezi Marion a Joelem je... bohužel tu není nejáký vybuchující nebo elektrické blesky vysílající smajlík - slovy je to pro mě těžko popsatelné, protože je to prostě fantastické!!! To čekání v zatuchlém bytečku, až princ konečně dorazí.... uáááááá!!!!! Promiň, tahle emocionální smršť prostě nemůže zůstat bez následků:D . Joel v tom pěkně lítá, když už ji vzal na polorodinnou akci. Mám slabost pro výbušné typy, není to žádný ňouma:D . Fakt jsem zvědavá, jak se může vyvinout vztah lidí z tak odlišného prostředí a s tak odlišnou představou o životě. Ale zároveň doufám, že tahle povídka bude mít strašně moc kapitol, které ale budou přibývat aspoň trochu rychleji!!!
Děkuju, zlatíčko, jsem zamilovaná díky Marion a Joelovi - díky Tobě. A to jsem myslela, že už je ten pocit pro mě pasé.

ambra

2)  ambra (30.10.2010 12:18)

Nejdřív si jdu zařvat: HURÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
A teď jdu ČÍST!!!!

Ree

1)  Ree (29.10.2010 22:44)



Úžasné, Paike. Marion neví, co chce, ale Joelovi vždycky podlehne. Jsou mi trochu záhadou. Oni oba. A taky je mi záhadou, jestli s ním nakonec skončí. Nabízí se tolik otázek, které bych ti chtěla položit, ale to by se mi asi do komentáře nevlezlo. Takže tady vecpu jenom jednu. Kdy bude další?

1

>