Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/megan.jpg

Tato povídka je o osmnáctileté dívce jménem Megan, která se s ničím nemazlí. Proč taky? Život ji už naučil, že být hodná se nevyplácí. Své španělské předky také nezapře a její horkokrevnost ji už stála mnoho nepříjemností.
Megan ve dne chodí do školy a po večerech si vydělává v jednom newyorském klubu, aby se uživila, protože v sedmnácti odešla od svých rodičů a žije sama. Vše má svůj jasný řád. Jedné noci se však Meg střetne s tajemným Christopherem a to zamotá celý její dosavadní život...

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Awia

5)  Awia (10.10.2010 12:59)

Páni, úplně jsi mě vtáhla do děje. Když ji tam napadli ti chlápci, úplně jsem to s ní prožívala. Fandila jsem jí, ať se nevzdává a toužebně si přála, aby ji přišel vysvobodit ten chlapík, co ji pozoroval v baru (což se nejspíš stalo, že ...). A že to upír. No né. Jsem na tuto tematiku sice částečně alergická, ale sama o tom píšu, že ... (i když já to nazývám parodií), jenže i tak se těším na další díl a jen čekám, jak se to vyvrbí. Zajímalo by mě, co s ní má ten chlápek společného. Nabízí se tolik možností ... Chci další. Potřebuju další! Musím vědět, jak to bude pokračovat. Každopádně do dalšího dílu můžeš počítat s dalším nedočkavcem.

eMuska

4)  eMuska (10.10.2010 11:37)

Bolo to úžasné! Od prvej chvíle Megan zbožňujem, podľa mňa sa správa oveľa staršie ako osemnástka, čo ušla z domu... A... upír! Je to úžasné, však to bol ten chlapík, čo ju sledoval v bare? Som zvedavá, ako to všetko dopadne, oči som mala doslova nalepené na obrazovke a prvú kapitolu som zhltla ako babkinu bábovku...

AliceBrandon

3)  AliceBrandon (10.10.2010 09:59)

Pěkné, docela mě to chytlo a je mi líto, že nejsou další písmenka. Megan to má v práci hodně těžký, být jí tak se na to asi vážně vybodnu, číšnice přece najde práci všude, ne? Akorát se jí hrozně divím, že o půlnoci chodí v New Yorku sama po ulicích. Dá se říct, že se přepadení přímo nabízelo. Nu což, stalo se, byla jsem napjatá, jestli se ubrání. Tajemná postava v plášti mě samozrejmě moc potěšila a jsem velmi zvědavá, kdo je to a proč Megan zachránil.
Tvůj styl psaní je čtivý a i když chvílemi používáš možná až moc spisovný jazyk (spoustu nicméně a čímž), člověk se nemohl odtrhnout až do poslední tečky.

Abera

2)  Abera (10.10.2010 09:55)

piskot94

1)  piskot94 (10.10.2010 08:58)




no nakazila jsem se další dávkou skvělé povídky a doufám, že brzy bude další kapitola!
krásně píšeš a začátek se povedl, jsem zvědavá, jak to půjde dál
ten chlápek se mi líbí

1

>