Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Kolonie1.jpg

14) Opuštěná města

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

AnneLeyyd

32)  AnneLeyyd (20.04.2016 00:43)

toto je o nervy! a to mám zítra (vlastně dneska!) vstávat za chvíli do práce! ale co, ještě kousek :D

31)  miamam (12.05.2011 10:29)

Ale sakra! Že dají Sheylu dohromady (pokud teda nečeká...ehm...) je super, ale Jason... Chudák... :'-( ........

sakraprace

30)  sakraprace (28.04.2011 17:42)

Ježiši, co to s ní je? To jí udělal radní?? Počkat, Jason jí dal přece napít svojí krve!!! Ona se mění?!?! A lidi ji našli a odnesli?!!! Doufám, že to Jason přežije bez vážnějších následků a lidi si Sheylu nebudou chtít nechat, když se mění?! Uf, musím hned dál

Eunta

29)  Eunta (20.04.2011 11:07)

Cože???? Proč???? ááááááááááááááááááááááá.....

ScRiBbLe

28)  ScRiBbLe (03.04.2011 17:08)

To je takovej... uááááááá, miláček.

„Moc bych s tebou chtěl děti,“ prohlásil zapáleně. Jason! Já ho prostě miluju. Je úžasnej! Plakal...:'-(

Ale co Sheyla? Co s ní je? Co to má za nemoc? Boha! Rudá, loupající se kůže?

Ale to není to nejhorší. Karolí, co mi to děláš?! Ne, nemůžeš je rozdělit! Ať ji jenom vyléčí a vrátí mu ji. Vždyť... vždyť... je jeho! :'-(

Uf, uf, moc drastická kapitola. Děkuji!

27)  Pája (16.03.2011 00:00)

Ježiši, co se jí to děje??? Je nemocná??? Co mi to děláš...a oni ji našli, další lidé z City, přiletěli si pro ni, teď nevím jestli se mám radovat nebo zoufat...co mu to provedli, doufám, že neodletí bez něj...už toho ze mě víc nevypadne, musím si přečíst co bylo dál, ale opět to bylo bezchybné, jak se o ni stará...nádhera

Twilly

26)  Twilly (14.03.2011 13:03)

Hnědulinko moje, omlouváááááám se moc, že jsem tě tak nehanebně nečetla, ale už mám resty dohnány... je to... WOOOOOOOOOW jde evidentně do tuhého a je to taky znát... přiznám se, že jsem jako první četla novší dílek (nějako mi to neštimovalo a pak, po menším pátrání, jsem zjistila, že jsem trestuhodně přespala DVA dílky!!!) a až pak tenhle, ale je to sílaaaaaaaaaa a moc se mi to líbí. Líbí se mi Jasonova závislost na Sheyle a na jejím bytí jako takovém... Jsi mistr, že to umíš takhle hodit "na papír"

25)  Anna43474 (13.03.2011 20:01)

Nééé!!! Karolko, co jim to děláš?! :'-(
Málem jsem se začala radovat, že ji našli - ale ten konec!!! Nééé, nesmějí je rozdělit!!! Nesmějí!!! :'-( :'-(
Jasonééé!!! Zachraň jí!!!
TKSATVO

Karolka

24)  Karolka (13.03.2011 17:54)

kytka: Já taky moc děkuju. Je supr, že cítíš tu naději!
HMR: Další kapitola se bude jmenovat "Zvíře v nás". Uvidíme, co se děje se Sheylou... Hele, nech si ty čertíky. Já se pak bojím.
Pospeta: Já bych tě nejradši objala a řekla: Koukni, Pospetko, bude to takhle... neboj se... Obejmout tě nemůžu, ale fakt se neboj. Ono to bude dobrý! Nakonec jo. Zkus na to myslet i v následujících dvou kapitolách, jo? Mysli na to, jak úžasný bude, až to budou mít všechno za sebou... Já se tím taky utěšuju a občas mi to i pomáhá.
bb119: Bude, zlatíčko, bude! Jen vydrž. Děkuju!
Bye: Jauč... Mrzí mě to... strašně. Na jednu stranu jsem tím příběhem fascinovaná. Na tu druhou zuřím, že se mi něco takovýho vůbec vylíhlo v hlavě. Po tomhle budu potřebovat nějakou třeskutou komedii! Pusu, sestro!
semiska: Dělám! Neboj se, dělám! Jsou na správné cestě, opravdu!
ambra: Tak tentokrát jen poděkuju a pošlu ti pusu, protože to ostatní musím přejít mlčením, abych nenaznačila vůbec nic. Děkuju, zlatíčko.
Fanny: Já vím, ale nejsou na pikniku v parku, no... Ono se to nějak vyřeší...;)
Silvaren: Juj, děkuju! V příští kapitole se nám rozkryje jádro pudla a pak už jim jen budeme fandit, aby ty už rozkryté skutečnosti překonali.
Lenka: Vydrž! Dýchej! Neboj!
piskot94: Dnes večer bude. Děkuju.
Alorenie: Zkus frťana.;) Děkuju, Al.

Karolka

23)  Karolka (13.03.2011 17:36)

maggie: Moc děkuju. Po dopsání dnešní kapitoly (patnáctky) jsem došla k závěru, že už nás víc jak tři kapitoly nečekají. To se snad dá vydržet. ;) Ale mám co dělat, abych udržela hrudní koš v jednom kuse, když pomyslím na finále. Holčinky - všechno vám vynahradím!
Astrid: Ty jsi takový můj emocionální lakmusový papírek. Když je Ivanka "sytá", pak jsem spokojená. S tím smutkem máš pravdu. Od začátku jsem věděla, čím vším si budou muset projít a svým způsobem mě to hází trochu do deprese. Silou vůle se nutím hledět na to světlo na konci tunelu. Miluje ji, ano, víc než svůj život. Bude ji milovat navždycky! Věříš v osud? To co mají oni dva se nikam nemůže ztratit! Děkuju.
Amisha: Děkuju, zlatíčko. Mysli na to, že je vedu jedinou možnou cestou. Mám ten správný kompas! Neboj!
kacena: Jj, Jason přerostl tu malou formičku, kterou jsem si na začátku vymyslela. Moje srdce už je pro něj příliš malý. Děkuju.
mary: A v dalších dvou kapitolkách budeme ještě dolamovat... :p Musíme! Ale je to jako rovnání špatně srostlé kosti. Napravování. (Zase mám tendenci vám dávat první pomoc dřív, než jsem vystřelila).
Kaca: To by mě zajímalo, čím si Robin tvou přízeň zasloužil. No, bude no... A že jsi to ty, řekne i pár vět.
Lia: Já jsem si dnes uvědomila, že je dobře, jak už se nám přiblížil konec. Nejsem si jistá, co by moje hlava ještě vydržela. Už si s nima skoro povídám a to myslím není dobré.
fixena: Pana Radního uvidíme až v šestnácté kapitole. Tak se nechme překvapit. Díky!
Stelletta: Obávám se, že... ale nic. Nebudu napovídat. A ohledně jiné... "planety" - já to tak různě naťukávala, ale naplno to nikdy nezaznělo, takže hlavou o stůl mlátit nemusíš.Jo! A našla jsem si Míru (Dmitrije) a teda jako Jason šplhá!!!
jeanine: Nic se neboj! Opravdu to tak musí být. A budou šťastní, budou! Děkuju!

22)  Alorenie (13.03.2011 17:20)

promiň, že komentuji až teď. jsem z toho naprosto pryč! mám srdeční kolaps! oni ji nemůžou odvézt! nesmí!!
úchvatné :)

piskot94

21)  piskot94 (13.03.2011 17:00)

to nééé! co se to děje?! teď jí odnesou pryč?! když byli chvilku spolu?! ne že bych Sheylu nelitovala, být na jejím místě, tak už se zcvoknu... i když být na Jasonovém tak taky jsem napjatá, tahle povídka se mnou dělá divy... honem další!

Lenka

20)  Lenka (13.03.2011 14:47)

Tak se ti zas povedlo mě totálně rozhodit. Co mi to děláš? Vlastně jim?
Moc krásná kapitola, ale radši ani náhodou neuvažuju co bude dál,
protože ty to vždycky tak vykoumáš, že pak jen lapám po dechu.

Ještě že vím, že máš ráda HE, jinak by mě asi kleplo.

Silvaren

19)  Silvaren (13.03.2011 10:24)

Áááá Co jim to provádíš? Je Sheyla těhotná? Nemocná? Uvidí se ještě? A jestli je těhotná, jak se k tomu postaví lidé? Kéž by to byla knížka a já mohla rychle otočit stránku, abych to všechno zjistila. Naprosto jsi mě dostala. Je to napínavé, geniální a dokonalé.

Fanny

18)  Fanny (13.03.2011 09:55)

Mám nějaké teorie nebo spíš měla, než přišel ten konec. A teď přišly teorie úplně nové, co nám tob děláš. Takovej konec... Minule taková romantický kapitola a teď tohle.!?

ambra

17)  ambra (12.03.2011 23:13)

Přemýšlela jsem o tom, když Jason minule řešil, že on by ji nenechal jen tak zmizet. A Lidi evidentně počítají s každou hlavou. Obzvlášť, když má naše paní doktor teprve rodit:( . Jenže ani netuší, jak blízko její porod je .
Tentokrát mám i nějaké teorie (určitě zase naprosto mimo), ale navzdory finiši (mmch naprosto strhujícímu) na mě dnes kupodivu "padla" naděje. Nějaký nový život. Je to naděje pro všechny? Nějaká možnost, jak by nakonec mohli... Ne, nebudu se zkoušet trefovat.
Karolko, kecám a to vše jen proto, že se mi zase nechce do pitvání pocitů, které to celé ve mně vyvolává. Je to už moc intimní. Celý ten příběh je tak... Ne, to je mezi mnou, Sheylou a Jasonem. Ale snad tušíš...

semiska

16)  semiska (12.03.2011 22:18)

Jak spolu mluvili o dětech, to bylo tak romantický Sheyla je sice zachráněna, ale co to udělali s Jasonem? Zabili ho? Néééé, ať už je osud netrápí.... Karolko, udělej s tím něco, prosím... Moc smutná kapitolka dneska, snad bude brzo lépe...

Bye

15)  Bye (12.03.2011 21:59)

No... štěstí, že sedím na zadku. Jinak bych na něj padla.
Ne, nebudu tu špekulovat o tom, co by mohlo být, ale hlavou mi teď narychlo letí asi dvacet různých scénářů, jeden šílenější než druhej. Vzájemně se proplejtaj a skoro v žádným z nich nevidím kloudný východisko...
Tohle už není ani smutný, Karolko. Tohle je beznaděj na entou. Zoufalství.
Sheyla nemocná - co jí je? Nějaká otrava? Jason v mrákotách - co si s ním počnou?
„Moc bych s tebou chtěl děti,“ prohlásil zapáleně. „Jednou, až…“ Jeho oči pak pohasly.
Pohladila ho. „Já taky. Jednou.“

14)  bb119 (12.03.2011 21:55)

tohle nevypadá vůbec dobře :'-( mám chuť křičet a brečet a je mi moc smutno, Sheylu teď odvezou nebo spíš s ní odletí a jak se za ní Jason dostane? jak ji najde? (vidíš jaký jsem optimista, temnotu vůbec neřeším, on prostě bude v pořádku, jiná možnost nepřipadá v úvahu ) a co Shey? jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si myslí, že je možná těhotná, ale co s ní bude? co s nimi bude?
Karolko, snažím se neztrácet naději, ale jde to čím dál hůř, takže si teď dokolečka budu opakovat - bude líp, bude líp, bude líp, bude líp, bude líp .... bude viď? těším se moc na další kapitolku

Pospeta

13)  Pospeta (12.03.2011 21:51)

Ježiši Karolko, tohle mě vůbec nenapadlo. Oni se pro ní vrátili. Dostala si mě, zase. Pokolikáté už a má to u této povídky vůbec cenu počítat? Nemá, já už si prostě netroufám, ba co víc, zakazuju si cokoliv předvídat. Stejně nás vždycky překvapíš a totálně rozložíš na mikročástice. Jako mě teď. :'-(
Ještě, než jsem se vrhla na dnešní kapitolku, prohlídla jsem si Tvoje odpovědi na minulou. Regulérně se Tě začínám bát.
Ne, nebudu tady fňukat jako malé dítě. Ještě mi zbylo trochu logického uvažování. Chápu, že Sheyla akutně potřebuje kvalitní lékařskou pomoc a protože není v upířích silách Jasona ji dostat do City na Měsíci (?), je dobře, že se Lidé objevili.
To ovšem znamená, že se na scénu vrátí i genetiky vybraný "vhodný" manžel Robin, že? :/ :(
Ale Sheyla už manžela má, víš? Úžasného, milujícího, "lehce nezvládajícího lidskou krev" Jasona, který by chtěl mít se Shey děti. Jednou, až ..
Jen, prosím, řekni, že Jasonovi nijak neublížili. Tedy fyzicky, samozřejmě. Protože emocionálně a psychicky jsi se ho právě pokusila zabít.
Jo bezva, takže nakonec fňukám a kňourám jako ubrečenej mrňous. Omlouvám se, je to krásný, Karolko. Jen jsem na tom teď trochu jako Jason. :'-( :'-( :'-( Promiň.

1 2   »

>