Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Kolonie1.jpg

Pohroma v Calgary

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

AnneLeyyd

32)  AnneLeyyd (20.04.2016 15:13)

mám taky moc ráda ty detaily, kterými příběh zdobíš jako například s těmi plášti, jak se strážci "nenápadně" snažili prohlédnout v zrcadle

31)  miamam (12.05.2011 12:40)

Ale ne... To přece nejde! :( Když jim to dojde, stanou se z nich zas krvesajové... Určitě to jsou lidé, ti z jihu. Ten kouř by mohl být z tanků nebo něčeho takového... A vzhledem k tomu, že před sebou ženou krvesaje, tak asi přátelsky nenabízí protilátku... :'-(

sakraprace

30)  sakraprace (29.04.2011 11:32)

Co se to děje? Proč krvesajové prchají? Co tam hoří? Příděly nedorazili? Kolik pohrom pro ně ještě chystáš, hm???

Eunta

29)  Eunta (20.04.2011 14:16)

Wau... co se to děje? Lidé je odtrhli od dávek? Co bude dál? Karol, jsi ďábel... :-)

Karolka

28)  Karolka (06.04.2011 20:07)

Fanny: Prozradím, že na přívěsek dojde už v příští kapitole.
Lia: Děkuju!
Astrid:
Kaca: Marka mám taky ráda. A Jason se o ni samozřejmě bojí i tak. Proto s ní poslal ty dva manekýny. Díky.
semiska: Část toho, co píšeš se stane.;)
Lenka: Děkuju.
Carlie: Ahoj Pešku. Opravdu těch jmen už je na celou školku. A bát se ještě budeme. Ale to se asi dalo čekat. Pozitivní je, že nám tam toho strachu už moc nezbylo. Myslím, že asi tak dvě nebo tři kapitoly. Já vím, to už jsem jednou říkala... Děkuju Olinko.
HMR: Zase ti uteklo to rohatý zvířátko. :D Ale to ostatní bylo milý.
Bye: Uf... děkuju. Na to nejde nic říct. Jsem strašně ráda. Nepíše se to lehko. Ještě jednou děkuju.
ambra: Tak nějak jsem sem málem vymačkala jen baterii srdíček, ale snažím se ovládat, takže. Děkuju!!! A teprve teď:

Karolka

27)  Karolka (06.04.2011 19:44)

Pospeta: Rádo se stalo. Ono to ve výsledku nebude nijak složité. Spíš tak trochu děsivě přímočaré. Normálně jsem do toho tak zabraná, že občas jen tak sedím, koukám do nikam a přemýšlím, jak bych se zachovala na místě té nebo oné strany. A víš co? Docházím k velmi depresivním závěrům. Děkuju, sluníčko.
Anna s číslem: Taky mám sevřený žaludek. Ohledně budoucnosti - mám v hlavě takový plán napsat jednou pokračování. A Robin by v něm hrál velmi podstatnou roli. Lidé by v tom příběhu dostali mnohem větší prostor, ale došlo by i na naše upíry. Ale to bude asi ještě trvat. Nějak se mi v hlavě vytvořila dlouhá fronta... Děkuju za postřehy.
Twilly: Mám velkou radost, že se ti to líbilo, Redbullinko.
AMO: Nejvíc mě na tom všem děsí, ať už popisuju kohokoli a cokoli, že nic není černobílé. Za chvíli zveřejním další kapitolu. Její závěr pro mě byl zatím tím nejsilnějším, co jsem do Posledního města napsala, a to jsem použila jen velmi úsporný jazyk. Jsem moc zvědavá, co budeš říkat. Uznávám, může to být jen subjektivní. Děkuju!
Pája: Taky děkuju. Já ho miluju! Teď nemyslím jen tím romantickým způsobem. Prostě fascinuje mě. Jeho způsob uvažování, žebříček hodnot, se kterým mu před časem vydatně pomohla Sheyla. Miluju jeho přímočarost. Fakt.
Jula: V příšttí kapitole se dozvíš kdo a co. Vysvětlení proč schovávám až do přespříští kapitoly.

Karolka

26)  Karolka (06.04.2011 19:30)

jeanine: Blíží se nám závěr. V příští kapitole už bude jasné kdo a v přespříští i proč. Každopádně to pro Rezervaci nebude vůbec optimistické. Nicméně, brzy je spojím a už je nerozdělím. Děkuju!
Stelletta: Vůbec se neomlouvej. Já už se u sebe taky začínám obávát rozdojení osobnosti. Ve dvou bych to třeba lépe všechno stíhala. Příběh žraloka taky miluju.
Silvaren: Moc děkuju, jsem strašně ráda. Já mám občas pocit, že se těmi reáliemi nechávám příliš unést a nejsem si jistá, jestli to není nuda. Jsem ráda, že asi není.
mary: Velmi brzy už bude jasné, co se děje.
Alorenie: Moc děkuju za povzbuzení. Další kapitola bude do hodiny.
witmy: Jj, bude to ještě velmi ponuré. V podstatě se dá říct, že se nám už moc nerozjasní. Ale jak jsem slíbila, HE bude, i když trochu nahořklý.
kamčí: Děkuju.
piskot94: Děkuju!
kytka: Taky moc děkuju. Už se blížíme do finále.

ambra

25)  ambra (06.04.2011 15:15)

Kua!!! Pokouším se řešit osobní pohromy, ale zdá se, že to bude na dýl, takže jsem se nakonec sebrala a vrhla se i na tuhle "pohromu" . Čéče, nejdřív mě málem kleplo, když jsem si přečetla první větu, protože jsem se lekla, že už je to zase retrospektiva a že jsou od sebe dva roky . No nic, to je problém mých mozkových buněk . Jinak - naprostá síla. Dusné napětí, strach ze (zatím) neznámého, který doplníš o strach z pohromy naprosto zřejmé a konkrétní... Ale v této kapitole mě zase dostala spousta detailů - zrcadlo opřené o strom. Vůz pro děti, ale ty děti jsou jenom chlapci. Domy, kde dřív žili lidé... O tom, že miluju Sheylu a Jasona, se netřeba šířiti, takže projistotu ještě připomenu, že hlavně miluju Tebe

Bye

24)  Bye (06.04.2011 12:37)

Už je to tady!!! Panika! Neznámé plíživé zlo. Strach... Odloučení.
Karolko, co mi dnes vyrazilo dech... Jako já vím, že ty reálie umíš a že máš neskutečnu představivost, že dokážeš scénu i děj popsat do nejmenších, naprosto uvěřitelných detailů. Ale to cos předvedla v týhle kapitole, když uvážím, že to v podstatě vymýšlíš ze dne na den... Ty ten svět modeluješ!
Já nevím, na zadku už jsem seděla... co bych tak ještě mohla?
Jsi geniální!



HMR

23)  HMR (05.04.2011 22:13)

Objektivně? Je to skvělé!
Subjektivně? Je to sakra skvělé!!!

Carlie

22)  Carlie (05.04.2011 21:03)

Tak jo, chodí Pešek okolo a konečně došel sem
Páni, Sheyla mě dostala nejdřív tím, že sama sebe označila za ženu Jasona , pak tím, že sama o sobě mluví jako o Sheyle... a to, jak si "ochočila" své dva bodyguardy, no co dodat :D
Krvesajové ženou zvěř, Krvesajové sami jsou hnáni, hezkej řetězec... a začíná přituhovat, embargo na dodávku Intrahemu, proč to celé tak najednou?
Bojim, bojim, ale tak krásně bojim

Lenka

21)  Lenka (05.04.2011 20:44)

Úžasné.

semiska

20)  semiska (05.04.2011 20:01)

Ty vojáci v pláštích jsou tak úžasní :D Chápu Jasona, cítím, jak se mu stýská a jaký strach o ni má. Snad ten boj rychle pomine a on se brzy setká se Shey.

Kaca

19)  Kaca (05.04.2011 13:42)

Nevím proč, ale šíleně se mi líbil Marek :D a nějak jsem si ho oblíbila a to se prosím jenom představil, co teprv kdyby i něco řekl :D
Já věděla, že je Billy pašák.Takového obchodníka je radost poznat, ale fajn že myslel na koupi místních domů. To by bylo, aby manželka rady bydlela na ulici, protože by třeba na ně nezbyl dům.
S tím nedodáním Intrahemu je to asi hodně závažné co? Nechápu v tom případě, proč je lidé nevyhladověli dřív, předci by se jim lépe asi bojovalo s Krvesji ne? Ale stejně podle mě to vzali "naháněči"
Chtěla bych mít Jasonův optimismus, já bych se i bála, že se souřadnice hýbou jenom pro to, protože ji třeba někdo unesl, nebo tak nějak. Ale tak budem věřit lokalizátoru.

Astrid

18)  Astrid (05.04.2011 00:54)

Lia

17)  Lia (05.04.2011 00:05)

poslední odstavec byl dojemný :p :p :p
vtipné bylo to s plášti a to zrcadlo
Sheyla se má jako v bavlnce, ale k čemu jí to je, když jí schází polovina srdce? To Jason je zase ve svém živlu, ale nejradši by měl Sheylu u sebe, jenže to by se jí pak mohlo něco stát
jsem tak napnutá na to, co se bude dít dál

Fanny

16)  Fanny (04.04.2011 22:26)

Oh, napínavá kapitola. Mám nervy napnuté jak struny. Kdo za tím stojí? Lidé? Nebo někdo/něco jiný/jiného? A stále nám zbývá ten její přívěšek...:)

Jula

15)  Jula (04.04.2011 21:53)

Teda, taková romantika na konec, hlídá ji a kontroluje
Jsem napnutá jak struna, čekám, kdy se objeví nějaký náznak toho kdo nebo co by mohlo být to blížící se nebezpečí

14)  Pája (04.04.2011 21:49)

Co to tam na ně chystáš Karolko?? Že by se Lidé rozhodli nedodávat Intrahem nebo je v tom něco jiného?? Sheyla se prostě nezapře a práce ji jen udělá dobře, zabaví ji, nebude mít tolik času na přemýšlení nad Jasonem. Jason je prostě borec, jak se dokáže přehodit do módu vojáka, to je prostě něco A jak si kontroluje Sheylu, to je hrozně romantické Opět děkuji

13)  AMO (04.04.2011 21:44)

Zase jsem smutná, ale tak nějak jinak. Vyvstalo několik nových otázek...a nejvíce se bojím, že útočení nebo válku nebo vyhlazení, způsobují lidé. Zase my, chováme se hůř než krvesajové.
A další jiný smutek je z jejich odloučení. Jason je opravdu velitel!! A současně milující a zamilovaný muž.
No a Sheyla a její nohsledi...úžasní. Určitě jsou nebezpeční, ale popsáni jsou jako mazlíčci.
Vidíš, ze smutku jsem se vypsala...
Už jen pět dní

1 2   »

>