Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/thumbs/The%20Last%20Dance%20Avatar.jpg

Cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Nikdy nevíme, co se může přihodit. Příběh jedné dívky, ztracené existence, která se při cestě na vrchol propadla do hlubin. Každý slepec bloudící v temnotě potřebuje hůl. Ale co když je mu nabídnuto světlo? Dokáže Michaela otevřít oči a spatřit pravdu? Nebo se opět ponoří do světa lží?

Část 1. - Seznamte se, Michaela Kocmanová

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

PrincessCaroline

2)  PrincessCaroline (16.12.2010 22:05)

Vždy ma odrádza dlhá kapitola, ale keďže viem, ako fantasticky píšeš, musela som si to prečítať. Je to pre mňa taký nezvyk čítať niečo, čo sa odohráva tu vedľa nás. (Neviem či to pochopíš ) Každopádne, Miša je veľmi zaujímavý človek, jej vzťahy v triede priveľmi známe a celá jej osobnosť podobná. (Ako pre mňa;) ) Opis triedy, úžasný. Ako, keby som videla tú našu. Je to zaujímavé určite si to prečítam. Milujem tanec a ten nadpis je až strhujúci. Som každopádne veľmi zvedavá na ďalší vnútorný rozbor Miši a tiež pokračovanie.
P.S Tiež mi veľmi chýba Ovča a BE už totálne! Ale budem trpezlivo vyčkávať.

piskot94

1)  piskot94 (16.12.2010 18:30)

jako první!
co mám říct? dokonalost sama jsem ráda, že se tu tahle povídka už objevila, strašně jsem se na ní těšila, i když se mi stýská i po ovečce a BE... ale tohle mi můj stesk dokonale vynahradilo;) :D začínáš další skvělý příběh a já se nemůžu dočkat, jak to bude pokračovat vážně nádhera

1

>