Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/Zatoulaná%20ovečka.jpg

Další kapitola na světě. Nějak rychle... To je u mě docela nezvyklé. Co se to tu děje? No, nebudeme to řešit. Půjdeme raději přímo k tématu. Kam že se to Melinda vlastně chystá? Myslím, že na tuto otázku nemusím odpovídat. Bylo ale Melindino rozhodnutí správné? Co se stane dál? Přečtě te si sami a seznamte se při tom s dalšími jejími přáteli.

Kapitoala pro Nenci a pro všechny, kdo tenhle blbábol čtou. :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Abera

8)  Abera (19.09.2010 12:46)

Nebraska

7)  Nebraska (14.09.2010 09:02)

Popis těch jejích pocitů mě dostal, věřím ti každé slovo A protože vím, že se NĚCO stane, je mi jí líto :( Ale každý si občas musíme nabít, no...

6)  Cera (13.09.2010 20:22)


můj názor znáš... je to exceletni... vždycky se zasměju
prosím dálll

PrincessCaroline

5)  PrincessCaroline (13.09.2010 19:00)

Musím súhlasiť s Nency...aký blábol? Netrep a píš! Je to úžasné! Tu som sa už s ňou tak stotožniť nevedela keďže sme iné povahy ale bolo to zaujímavé čítať ako sa cítia druhé osoby. Tie hanblivé, tiché a nie stále len tie dominantné, s obrovským sebavedomím..no a tak. Naozaj skvelé, a keď poviem, že to bude určite úžasné tak to BUDE! Pretože už teraz to je! Kriste pane dievča ty máš úžasný talent prečo ťa ešte nevidím v žiadnych novinách alebo také niečo?
Nevadí- k veci! Veľmi sa teším na ďalšiu časť (to je už jasné!) a aj keď ešte presne neviem čo sa podrobne stane, som zvedavá na Melindinu premenu. Pravdu povediac teším sa na to!

Nenci

4)  Nenci (12.09.2010 13:53)

Zastřelím tě, uškrtím, rozčtvrtím, spálím a následně pohřbím zaživa!
Tys nazvala Óvu blábolem!
Ale získala sis mé sympatie (jako bys jich už tak neměla dost že...:D) tím, žes kapitolu trochu (více xD) pozměnila, nečetla jsem podruhé to samé (i když by mi to asi ani nevadilo:D).
Nemůžu se dočkat Joela, Erica, Steava a ... ne, bez Frankieho se obejdu... xD
Mnooo... co mám víc psát?
Samozřejmě je to krásná (krátká) kapitola z pod pera (krásné) malé spisovatelky (a ne že na mě budeš křičet, vsadím tabulku 90% čokolády že už jsem tě přerostla! xD)
Mno a... eee...
Pac a pusu En xD
PS: dokončila jsi už ten obrázek Mel?

piskot94

3)  piskot94 (12.09.2010 09:52)

ha, lituju jí, protože osm centimetrů a ještě k tomu jehly... já to nezvládla ani na pěti centimetrech každopádně ta přeměna se ti povedla a Mike se mi moooc líbí

Evelyn

2)  Evelyn (12.09.2010 09:29)

Přeměna z obyčejné šedé myšky na sexy kočku, která se ale v kočičí kůži necítí zrovná svá se Ti úžasně povedla. Stejně jako celá tahle kapitola. Jsem vážně zvědavá na onen vytoužený koncert

Alaska

1)  Alaska (12.09.2010 08:02)

Úplně jsem s tou holkou trpěla. Žije v zajímavém světě. Jsem zvědavá, jestli někdy přestane zpytovat své svědomí a odváže se.

1

>