Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Zatraceně.jpg

Get The Party Started

 

Poslední kapitola

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Anet

21)  Anet (03.06.2013 19:41)

4etla jsem všechno od Vyfič až potud a ani nestihala psat komentare xD musela jsem jet dal a nezastavovat se xDD skveli!!! uzasny!!! nedokazu to ani popasat proste genialni!!!! xDD

20)  Alík (22.04.2013 22:15)

Nádherná, nádherná povídk. I když jsem trošku smutná, že Jeremy a Bonnie a Jenna s Rickem zestárnou a zemřou, zatímco oni budou pořád mladí, je to ten nejlepší konec :) Děkuju za povídky, všechny tři části jsem si moc užila :)

Ree

19)  Ree (19.09.2012 14:55)

Lucio, děkuju, vážně mě to hrozně těší, ale další část určitě psát nebudu. Už tak jsem to porušila, když jsem napsala jednorázovku jako pokračování. Ale víc po mně fakt nechtěj

18)  Lucia002 (19.09.2012 14:31)

tato poviedka je úžasná..... všetky 3 časti neviem čo budem teraz robiť keď sa skončila :D...... chcem sa ťa niečo spýtať :D...... nemohla by si napísať 4 časť napríklad ako sa po niekoľkých rokoch vrátili späť do mystic foll (neviem či je to dobre napísané tak potom ak nie tak sorry :D ) hrozne ťa o to prosím pretože táto poviedka je to naj čo som za celý život prečítala ( a ver že toho bolo kopu) je to lepšie než original ale prosíííííííííííííím napíš pokračovanie :D klaniam sa ti za to že ťa to napadlo a prosím ťa napíš to lebo ma asi klepne :D predstav si že pred tebou niekto klačí na kolenách a prosí ťa o to :D si úžasná ree klaniam sa :D

DarkMoon

17)  DarkMoon (20.07.2012 17:05)

Ree, není vůbec zač :) Já děkuju Na Nath, tvého "normálnějšího" Stefana a vůbec na to všechno se jen tak rychle asi nezapomene :D ;)

Ree

16)  Ree (20.07.2012 06:57)

Marti, děkuju Bylo moc hezké sledovat tvou cestu

DarkMoon

15)  DarkMoon (19.07.2012 23:28)

Náádhera Vážně, je škoda, že už je konec, protože všechny tři řady byly naprosto úžasné a já už nevím, co víc na to říct

14)  Vivi (04.03.2012 19:31)

No ale jako jasně že pod tím musí být zase něco dokonale povyprávěného!:D Ani nevíš, jak mi to všechno bude chybět.... a s tou mou povídkou, nevím nevím, radši si tu kapču nechám ještě nějakou dobu ve wordu, jak tam i celou dobu trčela, a nejdřív dodělám něco na blogu a tu web. galerii, jinak se toho nadobro nezbavím :/ jinak naháním kámošky, které milují tvd nebo povídky, aby se koukli někdy na tu tvojí, když už to nečtu já, muím na toho přinutit někoho dalšího :D

Ree

13)  Ree (04.03.2012 12:26)

Vivi: Jestli ti to udělá radost, tak já někdy vytvořím článek s Damonem v perexu, nad ním mojí přezdívkou a nad ní nějakou nadávkou. Ale obsah článku bude prázdný. Vyhovuje? Vážně moc děkuju, za to, co jsi napsala. Ani netušíš, jak mě to potěšilo. A vůbec neztrácej naději se sepsáním vlastního příběhu ;) Určitě bude o mnoho lepší než ten můj

Kikuš: Asi tě zklamu, ale já sama si nedokážu přestavit, jak ji Damon žádá o ruku. A to jsem si ho upravila tak, že je i trochu romantický. Svým vlastním způsobem. Ale zasnoubení... to je asi na mě moc těžký oříšek

Ajjo Ty víš! Jsem ráda, že jsem si jenom nenalhávala, že jsou některé hlášky vtipné. A díky za všechno

Ajjinka

12)  Ajjinka (03.03.2012 19:27)

Milá Ree,
už je to víc jak rok, co jsem pod tvou první FanFiction na Deníky napsala první komentář. 13. 2. 2011, datum, kdy to ve mně všechno odstartovalo. Jo, přiznám se, seriál mě bavil, a pořád víceméně baví, ale nikdy bych si k postavám nevytvořila takový vztah, kdybych nečetla Tvoji neskutečnou sérii.
Díky tobě jsem poznala Nath, holku, která se s ničím nemazlila, protože život se nemazlil s ní. Holku, která byla chvílemi taková držka, že jsem se škodolibě smála těm, kteří stáli proti ní. Nathalie mi už navždycky bude hrozně blízká. Nikdy dřív se mi nestalo, abych u FanFiction měla radši nově přidanou postavu, než ty původní (výjma Dammyho, of course!).
Stejně tak se mi nikdy dřív nestalo to, že bych si pletla originál s FF. Přísahám, že byly chvíle, kdy jsem se dívala na seriál a říkala si, proč Damon dělá do Eleny, když má Nathalie. To samé při Tvé povídce Revenge, nedokázala jsem Annice fandit, aby byla s Damonem. Prostě to nešlo a bojím se, že už ho budu mít napořád spojeného s Nathalie.
Dokázala jsi nemožné, protože Caroline, které jsem v seriálu příliš nefandila, mi v Tvém podání hrozně přirostla k srdci. Dokonce jsem zvládla skousnout Elenu (a v posledních dílech mi byla vážně i sympatická!) i Stefana s jeho jedním výrazem. Znovu jsem si zamilovala Jeremyho, který tady neměl žádné prapodivně duchařské choutky. Zároveň jsem ale začala nesnášet Graysona, který sice v seriálu nebyl (alespoň doufám, fakt říkám, že se mi „realita“ plete), ale i tak jsi dokázala, že toho chlapa fakt nesnáším. O Rickovi a Jenně radši mluvit nebudu, protože bych se rozněžnila. Oni dva… hrozně jim to přeju. Jsem ráda, že alespoň ve Tvé povídce se Jenně daří.
Vlastně si ani nedokážu představit, že už je konec… Dostali jsme se přes tři série, byli svědky jejich problémů, šťastných chvilek, kdy jsme se na monitor culili, ale i těch smutných, kdy se nám nahrnuly slzy do očí. Nechci být přehnaně sentimentální (i když kdy je ta správnější chvíle, než teď, kdy něco končí?!), ale prožili jsme s nimi tak moc, že nemůžu uvěřit, že už nikdy nebude viset nová kapitola Dammyho…
Nikdy jsem FF na Deníky nečetla, protože mě nelákala. Tvoje je výjimka. Zářivá a jasná, protože tohle bych si nikdy nenechala ujít. Byla to jízda od první do poslední chvíle. Nechybělo nic, napětí, kdy jsem vážně přemýšlela nad tím, že si Tě najdu, kvůli těm nejhorším cliffhangerům, které kdy existovaly! Humor – to by stálo za vyzdvihnutí! – tolik humoru, že jsem nemálokrát měla na krajíčku z úplně jiného důvodu, než je smutek. Tolik hlášek! Štěkna! ♥ Jo, no, Stefan… Léčil se z akutního lhaní. Zřejmě ještě není úplně v pořádku ♥ To nevadí, na odklízení mrtvol jsem machr ♥To je dobrý, jenom má své dny ♥ A mraky a mraky dalších! Miluju Tvůj smysl pro humor, nerušil atmosféru povídky, jen jí přidával a přidával. Nedokážu si představit, že by Nathalie a Damon mohli žít bez neustálého rytí a sarkasmu. Zbožňovala jsem jejich škádlení! Neotřelé a trefné poznámky od obou dvou byly něčím neskutečným!
Byli jsme s Nath od začátku, až do konce, kdy se stala upírem. Sledovali jsme její cestu a já jsem opravdu obrovsky vděčná za to, že jsi nám dovolila se s ní seznámit. Nikdy toho nebudu litovat.
Asi nikdy nepřestanu tajně doufat v pokračování, ale zároveň chápu to staré přísloví, že v nejlepším se má přestat. Nemám strach o to, že bys nedokázala poutavě a čtivě podat další a další a další a další řadu, ale vím, že někdy musí být konec. A když nastal teď, můžu si jen říct, že jsme ušli dokonalou cestu a je čas se s Nathalie rozloučit tak, jak si zaslouží.
Nathalie, budeš mi chybět, ani si nedokážeš představit jak moc. Damona a ostatní budu vídat pořád, ale ty zůstaneš už jen v mé hlavě. A věř, že tam zůstaneš pěkně dlouho, dál mě budeš mást a já budu zmatkařit, co je pravda a co ne. I tak bych ti chtěla poděkovat, že jsi dovolila Ree, aby o Tobě psala. Díky…
Ree, píše se mi to těžko, věř mi, protože víš, že se mi Tvoje psaní líbí. Miluju Tvůj styl, který mám natrvalo vrytý pod kůži, miluju Tvé povídky, které mě nikdy nepřestanou bavit. O to víc bych Ti chtěla poděkovat, že jsi vytvořila tenhle dokonalý svět, kde jsme společně mohli přes rok žít.
Děkuju za Nath, vidím v ní část Tebe a mám ji kvůli tomu o to radši. Děkuju za všechna ta písmenka, kterými jsi nás obdarovala. Děkuju. Už se moc těším, co máš pro nás připravené dál.
S láskou
Ajjinka

11)  Kikuš (03.03.2012 10:18)

To né! :'-( Tak co aspoň nějáká jednorázovka, třeba jak se Damon po 200 letech společného soužití odhodlal požádat Nat o ruku??????

10)  Vivi (02.03.2012 23:27)

Ree: Aha, tak to mě mrzí :( Ještě furt tak nějak mrtvě doufám, že se tady někdy objeví další úžasná ikonka Damona, nad ní tvá přezdívka, a nad ní zase nějaká ta typická nadávka. Ale což, už se s tím nějak vyrovnávám :D Hrozně dlouho plánuju psát povídku o Deleně, jako ostatní takový ty blogy a další weby, jenže ty tvoje kapitoly mě vždycky tak sebraly, že ztrácím naději:D Ty máš hrozně velkej talent, a ty vtipný hlášky v téhle povídce to dostaly na hotovou medaili. Hrozně mě mrzí, že už nic neplánuješ psát s Nath a Dammym, ale stejně si tuhle celou povídku musím někdy přečíst

Ree

9)  Ree (02.03.2012 21:33)

Holky, vážně moc děkuju! Ještě pořád jsem z toho tak trochu naměkko, že už další díly psát nebudu, a vy mě ještě takhle doděláte. Jsem ráda, že jste s nimi vydrželi až do konce.

Vivi: Já už taky budu mít v hlavě jenom Nath a Damona. Zkusila jsem si napsat jinou povídku, ale Nath mi tam prostě chyběla, takže ne, další FF na Deníky už psát nebudu ;)

8)  ClaireStew (02.03.2012 14:26)

krásný závěr :) fakt nebude pokračování??? :D :D :D ale určitě piš dál, Ree, protože .. protože prostě proto :D

7)  Kikuš (02.03.2012 10:16)

Skvělý konec, ale rozbrečet si mě nemusela. :D Chci pokračování!!! Nebo alespoň další povídku s Damonem, bude mi chybět. :))

semiska

6)  semiska (01.03.2012 23:42)

Nádhera. Moc se ti všechny jejich příběhy povedly. Nath konečně bude mít malinko oddych a v klídku si bude hovět doma v postýlce s Damonem. ;) Skvělé zakončení.

5)  Elis (01.03.2012 19:33)

Tyto tři povídky jsou opravdu moc krásný, a já hrozně lituju ,že už k tomuhle příběhu nic nenapíšeš.Máš to prostě perfektní a víc toho dodat asi nelze.

incompertus

4)  incompertus (01.03.2012 18:33)

to jako vážně ? Konec ? definitivní ? :( to né ! :(
Nath se nám celkem změnila..i když se to na první pohled nezdá...na začátku, kdyby se přeměnila v upíra, myslim, že by byla schopná se zabít.. :(
panejo...nechceš to nechat vytisknout jako knížku ?! :D..
děkuju za několik řad s Nath !!! Někdo jí miluje...někdo jí nenávidí..ale i tak je úžasná !!!
Doufám, že jí Damon moc neztrpčí život :D..
mě je teď tak líto, že Nath v TVD vážně není !!! Hezky by jim to tam celý zamotala...
no přiznejme si to..Nath nám bude chybět !!!..už nebudu každej den čekat na pokračování...:(
Obdivuju tě, že jsi to s nima někdy zvládala :) ..a moc děkuju za úžasnou Nath, sarkastickýho, ale i hodnýho Damona, otravnou, ale i milující Caroline, naštvanou, ale i milou Elenu, Ricka a Jennu jako rodiče, nudnýho(to spíš), ale i provokujícího Stefana, mrně Leslie, otravnýho,ale v hlouby duše milujícího tátu, protivnýho Johna, a další a další..
A děkuju tý nehodě s Nath, hlavně tý části, kdy jí Damon zachránil a oni pak začali bejt spolu
obdivvuju tě, že jsi napsala tolik řad já bych to nedokázala :) ..

3)  Vivi (01.03.2012 10:44)

Popravdě... Tu povídku miluju! Byla jsem do ní zažraná jak do opravdové dokonalé knihy od nějaké velmi talentované spisovatelky. Jenžě jelikož jsem tu nebyla zaregistrovaná, furt se mi nechtělo prostě napsat komentář. Poslušně jsem četla kapitolu za kapitolou, a když skončila první série a dozvěděla jsem se, že budeš psát i druhou, byla jsem nadšená, jakobych dostala k vánocům celou sérii Upířích Deníků (knihy, ne DVD). To samé když jsi začala psát i třetí, měla jsem snad i Vánoce. Tu povídku jsem hrozně milovala! Nathalie s Damonem snad ze všech nejvíc. A ať už u někoho budu číst jakoukoli povídku, tomuhle se to nikdy nevyrovná. A jestli budeš psát nějakou další, tak stejně u mě bude na prvním místě tahle! Nathalie s Damonem se nahradit nedají ♥ Už když jsem četla, že tohle je epilog, říkala jsem si... jooo, však on jí zas někdo přemluví k další sérii, přece nepřestane psát tak dokonalou povídku... a pak když jsem četla ten konec, došlo mi, že jsi opravdu skončilo, a mě to šíleně zamrzelo... skoro tak, jakoby CW stanice vyhlásila, že už nebude vysílat další sérii TVD. A to mě donutilo prostě už napsat komentář... Ale co nadělám že :D Jen chci, abys věděla, že jsi tu stále měla takového věrného neohlášeného čtenáře z blogu, jako je is-f nebo d-o (damon-online).
P.S.: A doufám, že začneš psát něco dalšího ♥

SarkaS

2)  SarkaS (29.02.2012 23:59)

Ree, colou dobu jsem si nebyla jistá co ti k té povídce vlastně napsat a až teď mě to konečně trklo. Vždyť on je to epilog! Taková závěrečná devetenáctidílná uzavírka celého toho jejich příběhu. Jako samostatné povídce mi u toho pořád něco chybělo, ale když se na to podívám z tohohle úhlu, myslím si, že lepší už to být nemohlo. Prostě úžasný závěr

1 2   »

>