Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Kolonie1.jpg

Lidé vyhynuli před mnoha staletími. Tehdy se predátoři museli zachránit a místo lidské krve, kterou se doposud živili, vyvinout syntetickou náhražku. Jejich instinkty časem otupěly. Existuje ale legenda o posledním útočišti Lidí - bájném místě zvaném City. Nikdo tomu samozřejmě nevěří. Vlastně ani Jason. Ovšem jen do chvíle, kdy se setká s živoucím, voňavým a lákavým důkazem její pravdivosti, lidskou dívkou. Dokáže čelit své nově probuzené touze zabíjet? A pokud ano, jak ubrání Sheylu před osmi miliardami upírů žijících na planetě Zemi?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

AnneLeyyd

53)  AnneLeyyd (19.04.2016 15:01)

začátek vypadá vážně skvěle jsem moc zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál :) :) :)

ClaireStew

52)  ClaireStew (05.12.2011 22:13)

nejdřív jsem se divila, co to bude :D ale pak mě to příjemně překvapilo :D akorát jsem nepochopila co to se Sheylou bylo...

51)  miamam (11.05.2011 14:03)

UAU! Uf, co to je??? (no co asi, další skvělá povídka od Karolky, dodává mé opožděné vedení...) Tohle vypadá děsivě a napínavě, trochu jako Hostitel, ale... pšt, to si zatím nechám pro sebe a jdu dál

Eunta

50)  Eunta (20.04.2011 08:15)

Wau, Karolko... ty jsi opravdu neskutečná a hned první věty mě dostaly a jsem neskutečně ráda, že jsem to vydržela a teď mám před sebou celý skvost... Jdu na další... :D :D

Nebraska

49)  Nebraska (14.03.2011 09:24)

Tak, napodruhé ;)
Umíš! Vidím to jako film, takže spokojenost největší

Karolka

48)  Karolka (08.03.2011 10:08)

Děkuju, Silvaren. Hezky si to užij. ;)

Silvaren

47)  Silvaren (08.03.2011 10:02)

Nejdřív se moc omlouvám, že jsem se k tomu dostala až teď. A hned můžu říct - moje škoda! Karolko, zase něco naprosto nového a neotřelého. Vtáhla jsi mě do toho světa po pár odstavcích. Jdu si užít pokračování. BRAVO!

ambra

46)  ambra (25.02.2011 17:56)

Ech a uf... Bývalá milovnice sci-fi je zde. Ta postapokalyptická vize světa, kde lidi zmizeli vinou upíří nenažranosti (zkouším si představit smečky, které likvidují města a vesnice a je mi mdlo:( )... Přesto jsi to rozkryla dost pozdě, takže jsem Jasona nestihla začít nesnášet... Jsi ěkná potvůrka! Takže je tu On, je tu Ona a zlý nepřátelský svět plný stejně lačných potvor, jako je Jason . Bojim. Bojim moc. Jenže taky těším, protože Ty je nějak spasíš. V každém případě je to jen na Tobě. No, čeká Tě pořádná fuška .
Skvělá práce. Jakože fakt!

Kaca

45)  Kaca (24.02.2011 20:08)

Upíři, ani chlapi s dlouhými vlasy, na tož blondýni nejsou mí favorité. Takže tenhle komentář jako ty ostatní. Nevím, jestli jsem to už zkazila první větou, a nebo jestli se ještě můžu nadchnout pro zbytek, protože ten zbytek byl úchvatný. I Jasonova část se mi líbila i Sheylina. Úplně jiné osobnosti a setkali se zrovna takhle. Hodně se mi zamlouval Robin I když byl v "rozmnožovacím plánu" Určitě mě tahle kapitola hodně zaujala a já už tu nebreptám a jdu na další.

44)  bb119 (24.02.2011 10:45)

moc zajimavý , opět jsem polapena a nedočkavě běžím na další

43)  DH (23.02.2011 19:46)

Daybreakers (film), Priechod (kniha), neinšpirovala si sa s niektorým? Lebo časť mi pripomína jedno, časť druhé :D Ale to asi len mne... ale takto zmiešané je tu super...;)

Karolka

42)  Karolka (21.02.2011 19:48)

Gassie, Linfe - Moc děkuju, mám radost!

Linfe

41)  Linfe (21.02.2011 19:37)

Ahoj Karolí, tak jsem v autobuse samou nudou už usoudila, že jsou snad tři kapitoly dost na to, abych mohla začít. Zatím jsem shltla jenom tuhle, ale ... jaké překvapení ... zase to tam je!!! Musím říct, že do žánru sci-fi a fantasy vidím o něco víc, nebo si to, alespoň myslím, neb jsem v tomhle odvětví zhltla, co se dalo.Troufám si tvrdit, že bys tam zapadla skvěle. Moc se mi to líbí, má to skvělý nápad, poutavý začátek a výborné podaní. Víc si snad nemůžeme ani přát. Takže držím pěsti a vzhůru do příběhu.

Gassie

40)  Gassie (21.02.2011 09:53)

Páni!!! Karolko!!!
To bylo něco!!!
Dva dny jsem sváděla vnitřní boj. Jedna část mě chtěla číst a ta druhá chtěla počkat...
Sheyla je dobrá... Celý ten popis lidského města a jejich přežívání. Přestože nevypadalo, že by se tam měli nějak moc špatně to bylo neskutečně děsivé a svírající. Musí si vzít jen jeho, mít děti... Žádná vůle a žádné možnosti.
A Jason? Krásně popsaný vnitřní souboj. Úžasně vykreslená upírská společnost (začátečníci nemají vlasy, protože je to lepší při soubojích - hodně děsivá představa )
Zajímalo by mě, jaké má Sheyla šance. Je na povrchu... Sama... Kam jde? Mají tam nějaké možnosti kontaktovat město? Když chtěla daleko od něj, neuvědomovala si, že nemá kam? Všude kolem ní jsou jen upíři. Kruci! Nepřipravila jsi jí lehký začátek.
Je to úžasné a jedu dál...

Karolka

39)  Karolka (21.02.2011 08:04)

Pospeta: Ty jsi tak hodná, děkuju. Jsem ráda, že už jsi zdravá, a že jsi tady.
MaiQa: Nic víc ke štěstí ani nepotřebuju. Děkuju.
kytka: Tak to jsem moc ráda. Byla jsem z toho trochu vyklepaná. Ale kdy já nejsem, že? Moc děkuju!
Jarusinka: Ďakujem velmi pekne. Intrahem mi dal docela zabrat a slovníky na googlu mě nakonec vytáhla z bryndy. Vážím si toho, že jsi do toho šla, i když sci-fi nevyhledáváš.

Jarusinka

38)  Jarusinka (20.02.2011 21:27)


Páni, sci-fi by som teda od teba nečakala
Vyzerá to celkom zaujímavo. Niečo nové. Úplne nové. Priam intergalakticky nové
Hmmm...
Vždy ma dokáže dostať, keď niekto vymyslí čosi nové, SVOJE. Predpokladám, že aj Interhem je tvoje vlastné slovo a predpokladám, že to zrejme bude tá syntetická náhrada krvi. Naozaj obdivujem tvoju fantáziu a zároveň schopnosť dať všetky svoje usporiadané myšlienky tak povediac "na papier".
Poviem ti narovinu- poviedky tohto typu nepatria medzi žánre, ktoré by som vyhľadávala, ale povedala som si,že to skúsim. Veď keď je to od Karolky, tak to určite nebude zlé;)
Plynulo čitateľné, nudné to nebolo, hneď si stihla už aj menšiu akčnú scénku(B) ), nuž som teda zvedavá ako to bude pokračovať.
Určite budem čítať;)
Držím palce pri ďalšom písaní.

kytka

37)  kytka (20.02.2011 21:13)

Karolko, a je to jasné. Jsem opět naprosto Tvoje. Letěla jsem po písmenkách a byla vtahována hlouběji a hlouběji. Námět skvělý, hltala a jsem hltala. Jsi báječná.

MaiQa

36)  MaiQa (20.02.2011 20:07)

Dneska ze mě víc nedostaneš. Možná to, že jsem naprosto nadšená. Miluji tvé povídky.

Pospeta

35)  Pospeta (20.02.2011 19:03)

Karolko !!!!!!!!!!!
Pominu, že jsem ani v tom nejkrásnějším snu nečekala, že by si s touto povídku začala dřív. Ale to jsi prostě Ty. Dělat nám radost, je Tvůj hlavní cíl.
Tušila jsem, že povídka bude skvělá. Na Tvých povídkách by se totiž mohla vyučovat přímá úměrnost. S každou novou přímo úměrně stoupá její kvalita, čtivost, nápad, zkrátka všechno.
ALE, TOHLE JE PECKA!
Ještě pořád tu vlastně sedím s otevřenou pusou a nemůžu uvěrit tomu, co je právě četla. (Myslím, že přesně takhle vypadám)
Každopádně po týdnu stráveném v posteli s horečkami, je to ten nejlepší lék a jediný, který mi stoprocentně zabírá.
Takže, prosím prosím Karolko, já chci další polévkovou lžíci mé nové návykové medicíny. Děkuju moc.

Karolka

34)  Karolka (20.02.2011 18:47)

Lus: Ďakujem.
gucci: Viď! Měl by si vzít příbor nebo brčko, nevychovanec jeden!
kamčí: Děkuju.
Luciana: To jsem ráda, že jsem se ti trefila do noty. Já děkuju.
semiska: Taky si myslím, že to tak nějak bude. Díky.
Pája: Ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost.Jsem moc ráda. Děkuju.
Anna s číslem: Já vím, v tomhle na mě vůbec není spolehnutí. Když já byla týden bez internetu a fakt jsem musela čmárat propiskou do sešitu a do světa techniky jsem se vrátila s takovým absťákem, že to hezký nebylo. Teď jen musím doufat, že budu stíhat. Děkuju.
ScRiB: Taky jsem si to jejich první setkání užila. Jsem na ně na oba hodně zvědavá. O Jasonovi toho zatím moc nevím, tak se těším, jaký bude. Děkuju, že jsi přišla.
jeanine: Veliké vděčné díky. Pro mě je to úplně nové, tak mám radost, že se ti to líbí. Děkuju. Další kapitola bude během večera. Nečekaně mi onemocněl syn, takže to dřív nestíhám.

1 2 3   »

>