Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Kolonie1.jpg

Otázka přežití

pravděpodobně předposlední kapitola

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

AnneLeyyd

31)  AnneLeyyd (20.04.2016 16:51)

tak mám dojem, že budu na poslední kapitolu potřebovat kapičku... no možná i víc jsem napnutá jako struna a je mi smutno, že už bude poslední kapitola! :'-( :'-( :'-( ten hořkosladký pocit dočítaných skvělých a emocionálně nabitých příběhů...

sakraprace

30)  sakraprace (29.04.2011 11:51)

Tak to je fakt hrůza. Tohle tvoje lidstvo asi nesnáším. A Jason, vůbec si nedovadu přestavit to rozhodování. To vědomí, že odjede a ponechá ostatní osudu. Hrůza.

Eunta

29)  Eunta (20.04.2011 14:52)

Wau... Karolko, nevím, co si mám myslet, před sebou poslední kapitolu a stále nevím, na čem jsem .... jsem unešená a napnutá jako kšandy... :-)

Lia

28)  Lia (15.04.2011 20:39)

pádím na další kapitolu, takže to shrnu jen smajlíky:

Karolka

27)  Karolka (12.04.2011 17:57)

HMR: Z tvého výkřiku nelze poznat, jestli tě vyděsilo, že bych chtěla pokračovat v psaní Města, nebo fakt, že bych v psaní Města chtěla pokračovat tak za rok...

HMR

26)  HMR (12.04.2011 16:36)

Cože??? Jak to myslíš, "druhá série"???? Co jsem ti udělala?

MaiQa

25)  MaiQa (12.04.2011 16:23)

Předposlední? Cože? Já je mám ráda a ty to jen tak z ničeho nic dopíšeš? Musela jsem si obalit nervy čokoládou. Tohle jsem opravdu málem nepřežila. Ale co, čekám na další díl.

Karolka

24)  Karolka (12.04.2011 16:16)

Kaca: Děkuju. Tu druhou sérii vidím velmi pesimisticky. Můj soukromý odhad je tak za rok. Mám hodně plánů. A socha svobody: Ta bude!
Jula: Postarám se o ně. ;)
ambra: Miluju jejich vztah. Miluju, jak spolu nemusí moc mluvit a přesto si řeknou všechno a taky miluju to, jak moc se milují (teď myslím vyloženě make love). odpovědí na své otázky se v této sérii nedočkáš. Díky epilogu jen nakoukneme do nepříliš vzdálené budoucnosti, abych vás nenechala v napětí viset nad propastí. Až druhá série, která ale bude až někdy, odhalí detaily toho, co se dělo dál na Starém a co na Novém kontinentu. Náš příběh zatím skončí těsně před invazí Lidí. Děkuju, sluníčko.
milica: Také děkuju.
jeanine: Děkuju. Taky mi budou chybět. Třeba se k nim jednou vrátím.
kamčí: Bude už dnes. Děkuju.
Janeba: Ani nevím, jak ti poděkovat. Zase jsi mě dojala. Moc děkuju. Na to že čteš jen jedním okem, tak jsi docela v obraze.;)
Anna s číslem: Po Městě mám v plánu pokračování Dvou zrcadel a takovou gotickou legrácku v Knize příběhů, takže nudit se, myslím nebudu. Děkuju.
HMR: Taky mě to svádí k osobním úvahám... Děkuju.
Silvaren: Neboj se, Intrahem není aktuálně problém. Pár kapitol zpět přece New York obchodoval se Starým kontinentem a bylo jasně řečeno, že tam Intrahem také mají. A Robin opravdu přehrál Sheylin vzkaz. Stejně si ale myslím, že by si po jeho poslechu nevzpomněla. Ty změny, kterými prošel její mozek, jsou nevratné. A je to ještě horší. Ani konec nepřinese všechny odpovědi. Snad jich bude ale dost na to, abychom dokázali říct, že to vlastně nedopadlo tak špatně. Děkuju.
Petris: Rádo se stalo.

Karolka

23)  Karolka (12.04.2011 16:04)

AMO: Děkuju. Jsem moc ráda, že sis je zamilovala. Právě jsem dopsala poslední kapitolu a jsem úplně odrovnaná. Loučím se s nimi ráda i nerada. Bylo to těžký příběh. Rozhodně je ale miluju.
piskot94: Máš tu čokoládu: ;) Tak dnes bude.
Alorenie: Jsem na tom stejně. Těším i děsím zároveň. V tuto chvíli už je ale dopsáno a já jsem v takovém tom zvláštním tranzu... Děkuju.
semiska: Budou to potřebovat. Přesto to ale nebude naprostý HE. Děkuju.
kytka: Rádo se stalo. Poslední kapitola bude koncentrací beznaděje i lásky. A jak jsem slíbila, o ty dva se postarám.
Pája: Mám vlastně stejný pocit. I když je tahle povídka zatím nejdelší, jakou jsem napsala. Tohle by bylo na pět knih. Tak třeba jednou... ;) Děkuju.
Astrid: Přiznám se, že jsem v tomto příběhu doběhla sama sebe. Začala jsem to psát jako velmi komorní příběh (s velkými kulisami) a je třeba to udržet až do konce. Což je svým způsobem docela výhoda. Mě i vás to ušetří velkých krvavých scén. O to víc si užíváme soukromých dramat. Velmi si toho vážím a děkuji.
dorianna: Epilogem. :) A kdo že to v Praze volal po otevřených koncích? Myslím, že Linfe... No, tak ten nás tady rozhodně čeká.
Amisha: Bude brzo. Už dnes. Nemohla jsem s tím v hlavě vydržet. Děkuju!
Twilly: Moc děkuju. Občas si připadám jako filtr neb trychtýř, nebo možná regulátor průtoku. Mívám pocit, že mě to roztrhne. V hlavě se mi toho děje tolikrát víc, než se pak dostane do příběhu, ale bylo by tam toho opravdu moc. Jsem šťastná, že se ti to líbí.
witmy: Děkuji!

22)  Petris (12.04.2011 12:34)

Tak zase si nás překvapila, všichni čekali:
Ahoj Sheylo. Tak se totiž jmenuješ. Tade je ... Sheyla.
Já vím, asi ti to připadá divné..
A ono to bylo něco úplně jiného, dík za další díl Tvého umění.

Silvaren

21)  Silvaren (12.04.2011 10:35)

uáá uáá uáá Co budou dělat? Ano, mají plán na stavbu lodí, odplutí a částečnou záchranu, ale na jak dlouho? Na tři čtyři měsíce, aby se z nich opět stali krvesajové? Bez citů, myšlenek, primitivní národ, který za pár století vymře? Nemůžou se alespoň pokusit vyrobit Intrahem nebo jeho náhražku, nebo přijít na to, co je udržuje "při smyslech"? Mají jeden druhého - moc moc díky, že se Sheyla nenechala poslat pryč - ale je to tak beznadějné...
Přehrál Robin svým vzkazem ten Sheylin? Není už tedy žádná možnost, že by si alespoň na něco vzpomněla díky svému vzkazu?
Takových informací, ale vyvolaly jen další otázky, odpovědi se někam ztratily...
DÍKY!!!

HMR

20)  HMR (12.04.2011 06:27)

Napadá mne spousta věcí, ale všechny jsou poněkud osobní...
Roland teď už obyčejný ale velmi bohatý občan Rezervace - moc pěkná věta.

19)  Anna43474 (12.04.2011 06:10)

Tak předposlední, jo??? To je špatné... Co budeš psát pak???
Já nevím, co si o tom mám myslet
Plně souhlasím s jejím názorem na opuštění Rezervace
A těším se na tu poslední, teda, no :p
TKSATVO

Janeba

18)  Janeba (11.04.2011 22:49)

Tak celou dobu přemýšlím, co napsat, když už koukám alespoň tím jedním očkem a jediné, co mě napadá je, že si to musím co nejdříve přečíst pořádně! Karolínko, to byla nádhera, šílená a stresová situace, strach o budoucnost všech, vsadit vše na jedinou kartu a na druhé straně odhodlaná a naprosto oddaná Sheyla, stojící za jakýchkoliv okolností na straně a boku svého muže Jasona! Překrásná milostná partie, proč mě to však udivuje Skvostně poskládaná písmenka do výstižných slovíček a vět, které dávají až neskutečný možná i netušený význam a smysl! Bolest, cit a láska, toť zbran tvá, Karolínko, kterou tak moudře a mistrně ovládáš k manipulaci s námi! Ten tvůj mozek vyndat a pozlatit ho! Jsi neskutečně skutečná!! Děkuji Wau!!!
Ambříčka je předemnou!!

17)  kamčí (11.04.2011 22:04)

jak jako předposlední?????????
opět úchvatný díl, vzkaz od Robina...
Sheylino naléhání zůstat spolu...
střet s Rolandem...
a za tím vším strach z budoucnosti i z pomalého vymírání upírů
nemůžu se dočkat další kapči

jeanine

16)  jeanine (11.04.2011 21:56)

Robinovo poselství!!! Ach, jak jen ji musel milovat.
Doufám, že na Starém kontinentě najdou konečně své štěstí.
Krásná kapitolka, Karolko. A nemůžu se dočkat té poslední i když, kdyby jich bylo víc, tak bych se nezlobila. Už jsem si na Shey a Jasona zvykla.

milica

15)  milica (11.04.2011 21:52)

Uf, tak to bylo zase něco :( :(
Jen jsem teď zvědavá co bude dál.
Krása Karolko, děkuji

ambra

14)  ambra (11.04.2011 21:30)

Chjo, těžká kapitola. Těžká k prodýchání:( . Nicméně mé narušené srdce se tetelí, páč se v přesně takových prostě vyžívá;) . Jason coby kapitán Titanicu - s tím rozdílem, že zatím jen on a Sheyla vědí, že se začali potápět. Nechci pominout to, jak mě blaží, že u Shey nedošlo k žádnému zázračnému prozření - že si ji Jason opravdu získal podruhé . Ta jejich dnešní intimní scéna (v plném významu toho slova) je možná zatím nej milovací pasáž, co jsem kdy od Tebe četla .
Bude jim stačit Amerika? A na jak dlouho? Prostě počkají, až bez dívek v Evropě a zbytku světa upíři vymřou? No, máme pořádně zaděláno. No nic, částečně odvolávám druhou větu - fakt se dost těším, až se ta mračna aspoň trochu protrhají...
A spešl díky Robinovi . Když nic, tak díky němu je teď čeká nějaká činnost. Představa čekání na neznámé neviditelné nebezpečí mě hrozně děsila a Jasonovi by rozhodně neudělala dobře. Karolko, není to nutný (už to máš oficiálně od jinačích kapacit ), ale JO!!!

Jula

13)  Jula (11.04.2011 20:23)

Ale to ne, já ještě nechci konec
A když to tedy musí být, tak doufám, že to Jason a Sheyla ve zdraví přežijí

Kaca

12)  Kaca (11.04.2011 19:21)

Takže na začátek... Robin?! Pokračování ? a on v hlavní roli? :-O To musíš napsat! To chci! chci a chci! ... hihi hi
Jasone nehraj si na hrdinu, protože hrdinové končí mrtví Jsem hodně zlá, když přeju upírům aby byli takhle krutě vyhubeni? Teda kromě Marka, Jasona, Sheyly, Billyho jeho manželky, Paula a možná i Noaha? Já nevím, v tomhle případě fandím lidem, protože bych taky chtěla ten opásek Bych pak šla i mezi ty Krvesaje ^^ :D Jako já to vidím velice optimisticky, lidi vyženou upíry a upíři vyženou nějakou jinou mýtickou bytost, která vyžene lidi ;)
Tak jo, s tím New Yorkem to mají fajn, spousta lidí se tam vždycky chtělo podívat, takže aspoň se pokochají- btw, je tam ještě socha Svobody?
Jinak zase úžasné

1 2   »

>